Uyumuyor
146 görüntüleme
G
Gül
6 Ağustos 2025 13:59
Bugün 40 ımız da çıktı ama uyumuyor 10 15 dk uyuyor gündüz gün içerisinde sadece bir kere 1 saat uyuyor gece saat 7 8 gibi ilk uyuduğunda 2 3 saat uyuyor sonra saat başı uyanıyor. Doktor herşey yolunda diyor ama uyumaması için hiç bir şey söylemiyor da uygulama da vermiyor. Doğum kilosu 3700 şimdi 4700. Doktor verme dediği halde mamaya başladım geceleri en azından rahat uyusun diye ama uyumuyor. Ne yapabilirim birşey söyleyin yada ne zaman geçer çok yoruluyorum.
M
Meltem G.
6 Ağustos 2025 14:09
O dönemde genelde öyle oluyor sanırım bizimde öyleydi gündüz uzun uyusun diye ben dizimin üstüne yada göğsüme yatirirdim o zaman 2 saatten uzun uyurdu öyle deneyebilirsiniz anneden uzaklaşmak istemiyor olabilir gece uykusuna ben bebekle ayni yatakta yatarak çözüm bulmuştum yanımda yatınca iki kez beslenmek için uyanirdi ama beşiği yada başka bir yere yatirirsam 15 dakika da bir uyanirdi
Gayet iyi kilo alan bir bebeginiz var mama vermeyin boşuna çözüm olmaz ustune bide gaz yaparsa çok beslendiği icin durumu daha da kotulestirebilirsiniz
Gayet iyi kilo alan bir bebeginiz var mama vermeyin boşuna çözüm olmaz ustune bide gaz yaparsa çok beslendiği icin durumu daha da kotulestirebilirsiniz
Ş
Şüheda B.
6 Ağustos 2025 14:11
Benim bebeğiminde öyle uyumadığı günleri oluyor.öncelikle sakin kalmaya çalış.panikleyip mama vermemeye calış.ben emzirirken kucağımda uyumasına izin veriyorum.15-20 dk tam dalmasını bekliyorum ondan sonra yatağına koyuyorum.bizde işe yarıyor bir de sen deneyebilirsin
G
Gül
6 Ağustos 2025 15:32
Söylediğiniz herşeyi bugüne kadar denedim ama fayda etmedi sabah 4 5 de ayağa dikiyor dahada akşama kadar 10 15 dk artık yorgunluk tan halim kalmıyor
E
Elif A.
6 Ağustos 2025 20:18
1 buçuk aylığız ve bizimde gündüz uykumuz neredeyse yok sürekli başında bekliyorum uyandıkça uyutuyorum gecelerinde belirli bir saat aralığında uyuyor sabah 5 te ayaktayız doktorum bunun normal olduğunu bazı bebekler 20 saat uyurlen bazıları uyumayabilir dedi ve güzel gelişen bebeklerde genelde bu sorun oluyormuş sabırlı olmamız gerekli bu süreçte geçicek
N
Nazlı Ö. ..
6 Ağustos 2025 20:23
Merhaba, aslında uyuyor. Uyuklaması bile uyku sayılır. Gece zaten üç saatte uyanması normal. Lütfen mama vermeyin kilosu yerindeyse. Benim oğlum 4 aylık inanın geçiyor uykuları uzuyor, düzeliyor. Sabır 🌸
K
Kübra K.
6 Ağustos 2025 20:23
Bebeğim 10 aylık doğduğundan beri uyku sorunumuz var ve halen geceleri saat başı yada iki saatte bir kalkıyor doktorumuz 18 aya kadar normal olduğunu söyledi çok zor bi süreç anne için haklısınız

Fadile B.
6 Ağustos 2025 20:54
Bebeğin gazı olabilir mama da bunu arttırıyor olabilir sütünüz varsa bolca emzirin gazını alın ve bol bol masaj yapım derim mama son seçenek olsun
M
Melike G. P.
7 Ağustos 2025 05:49
Kızım 7.5 aylık ve aynı sizin anlattığınız gibi saat başı uyanıyor ve bunun benim suçum olduğunu söyleyenler var çünkü nedenmiş ilk doğduğunda sürekli uyandırıp emzirmişim, memeye alışmış, artık bu böyle devam edermiş vs vs 😅 çok yorucu bir süreç ama bebeğinizin mizacı bu şekilde olabilir. İnşallah uzun sürmez ve uykuları düzene girer ☺️ bu arada bebeğinizi uygun havalarda bol bol dışarıya çıkarabilirsiniz, dışarıda bebek arabasında uyumayı sevebilir, hem bebeğe hem de size çok iyi gelecektir.
S
Sibel A. K. ..
7 Ağustos 2025 05:58
D vitaminini hangi saatte kullanıyorsunuz. Bazen o da gece uykularını kaçırıyor olabilir. Sabah saatlerinde vermenizi tavsiye ederim. Ek olarak da Ten tene temasınızı artırmak da faydalı olacaktır. Gün içinde bir kaç kez göğsünüze yatırarak uykuya geçmesini sağlayın bu sizinle teması ona güvende olduğunu ve uykuda daha uzun süre kalmasını sağlayacak. Bu arada mama vermek daha da zorlaştırır bence işinizi.