Uyumuyor

360 görüntüleme
Bengül A.

Bengül A.

14 Haziran 2025 17:28
Bebeğim 2 aylık ve doğduğundan beri uzun süreli gündüz uykuları yok.bazen gündüzleri 2 şer 3 er saat yatıyor. Doktorumuz uyku için Banyo yaptırın dedi ama benim bebeğim banyodan sonra bu 2 şer 3 er saatlerde bitiyor hiç uyumuyor. Neden olabilir ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilen varsa sevinirim.
R

Rabia T.

15 Haziran 2025 11:00
Bende böyle bir durumdan muzdaribim gündüz maalesef hiç uyumuyor 10dk içinde gözlerini açıyor. Yanından kalkmazsam en fazla 30dk uyuyoe ama hava kararır kararmaz uyuyor ve bir daha uyanmıyor
R

Rabia T.

15 Haziran 2025 11:01
2 ay 15 günlük şuan eklemeyi unutmuşum
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2025 11:02
Benimki de öyle Allahtan gece uyuyor.
Ayşe S.

Ayşe S.

16 Haziran 2025 08:28
Merhaba ben doğduğundan beri aynı sorunla uğraştım maalesef uyumayan bir bebeğiniz var. İlk üç ay çok kötü günlerim oldu gaz şikayetidir muhtemelen duş bende de işe yaramadı en son plates topunda kucağımda zıplayarak uyuttum ama alıştı hala öyle uyuyor şuan 5 aylık 6 aydan sonra uyku eğitimi vermeye çalışacağım hala gündüz uykuları çok az sabredin
Bengül A.

Bengül A.

16 Haziran 2025 08:40
Allah kolaylık versin Ayşe hanım🙏 gaz için ben üsten çıkarmaya özen gösteriyorum daha çok. Daha sonrada clinikid masaj yağı var gaz giderici karnına masaj yaparak sürüyorum gaz hareketlerini yapıyorum çok şükür iyi gidiyoruz🙏🧿
S

Sultan K. B.

16 Haziran 2025 08:46
Merhaba benim bebeğim şuan 8 aylık sizin aylarda bir uyku müziği belirleyip ( osman hocamın hazırladığı liste var) rutin olarak her uykuya geçişte açabilirsiniz ben öyle yapmıştım bu sayede bebek uyku vaktinin geldiğini anlayabilir ve daha rahat uykuya dalabilir, ayriyeten 2 aylık bir bebeğin uyku rutini ve düzeni uyku saati çok da ayarlanamaz bence çünkü daha dünyada olduğunun bile farkında olmayabilir o nedenle ister kucak ister başka bir şekilde bebek nasıl rahat ediyorsa öyle uyutabilirsiniz önemli olan bebeğin rahat hissettiği ve sizin de rahat hissettiğiniz ortamlar en en önemlisi sizin stres ve kaygıdan uzak durmanız bebekler hisseder çünkü
Bengül A.

Bengül A.

16 Haziran 2025 09:01
Merhaba Sultan hanım bahsettiğiniz listeye nerden ulaşabilirim? Birde uyku Rutini oluşturmak değil buradaki amacımız normalde 16 18 saat uyur denilen uyku dilimi yok bebeğimizde. Gün boyu uyumayan bir bebek düşünün uykusu var ama uyumayan.
S

Sultan K. B.

18 Haziran 2025 22:05
Bengül hanım merhaba bildirim gelmediği için mesajını görmedim kusura bakmayın, bebeğiniz uyumuyorsa birkaç olası durumu gözden geçirip eleyerek neden uyumadığını bulabiliriz ( bebeğinizi bilmediğim için şuan aklıma gelen yöntemlerden bahsediyorum )
Odanın ısısı 22 dereceden düşük veya yüksek mi ?
Bebeğiniz gazlı veya kolik bir bebek mi?
Siz stres altında veya gergin misiniz?( bebekler anında hissediyor kesinlikle inandığım bir konu)
Evde ses var mı ( bazı bebekler çıt sesine bile uyanıyor benim kızım öyleydi o nedenle müzik açıp uyutuyordum uyanana kadar müzik çalıyordu )
Açlık durumu nedir ?
Diş çıkarma olamaz çünkğ 3 veya 4 aydan sonra başlıyor normalde
Atak haftası olabilir mi düşünmek lazım
Aklıma gelenler bunlar inşallah bir faydası dokunur ama yine de doktorunuz var ise danışmanızı öneririm müzik listesi osman bey paylaşmıştı hesabında https://youtu.be/M-he70PcfR4?feature=shared ben bunu kullanmıştım bir deneyebilirsiniz
Bengül A.

Bengül A.

19 Haziran 2025 10:45
Merhaba Sultan hanım estağfurullah. Bebeğim 16 sımda 2 aylık oldu. Ama doğduğundan beri gündüzleri bu şekildeyiz. Müzikle uyttuğumuz zamanlar oldu onuda bir süre sonra kabul etmedi maalesef. Atak haftası olabilir. Çok şükür kolik bir bebek değil. Çözüm üretmeye çalışıyorum ama bulamıyorum. Yinede yardımınız için teşekkür ederim 🙏😊
A

Ayşe A.

19 Haziran 2025 22:47
Tam olarak aynı problemleri bende oğlumda yaşıyorum ve yalnız olmadığımı bilmek biraz rahatlattı açıkçası beni asla günlük 16 18 saat uyumuyo 2,5 aylık ve ilk haftalarından sonra böyleydi özellikle son 1 aydır asla gündüz uyumuyo neler denedim önceden dışarı çıkınca pusetinde uzun uzun uyurdu şimdi onda bile biraz uyuyup uyanıyor gaz sancısı da yok müzikle de uyumuyo karnı da tok ama yok gece ise deliksiz uyuyor neredeyse sabaha kadar
Bengül A.

Bengül A.

20 Haziran 2025 02:22
Benimki geceleride bıraktı uykuyu 😞 doktorumuza danıştık ilk 3 ay normal diyor. Belli bir düzeni olmaz sürekli anneyi ister gebeliğin 4 trimester gibi düşünün dedi. El mahkum beklicez

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir