Uyumuyor 5 Aylık

168 görüntüleme
S

Serra K.

8 Ağustos 2025 19:26
Kızlar bebeğim 5 aylık 5 aydır sürekli memede uyuyor ama artık memede de uyumuyor çok zorlanıyorum gece uyandığında emerek geri uykuya dalmak istiyor beni uyku arkadaşı yaptı bizimle bir yatıyor artık memem sürekli açık. Gün içinde sürekli kucakta koyduğum an ağlıyor tükenmiş hissediyorum bu çocuk neden uyumuyor? Sizin bebekleriniz nasıl? Arkadaşımın bebeği mama içiyor gece mamayı veriyormuş sabaha kadar uyuyormuş bebek. Doğru mu? Bende mama mı vereyim geceleri? Doymuyor mu ondan mı uyanıyor? Sütümü sağıp veriyorum artık öğürüp istemeyene kadar yarım saat sonra yine uyanıyor hiç deliksiz 5-6 saat uyuduğunu görmedim
M

Mehmet A.

8 Ağustos 2025 19:36
Benim de bebegim 5 aylık ve 1 aydır aynı durumdayım. Gece uyanıp bana uzanıyor dokunamazsa ya da etmezse ağlıyor sürekli ve saat başı bu şekilde. Beşiğe koyunca sürekli dönüyor geri donemeyince ağlıyor yine , saniye başı tekrar ediyor çok yoruldum asla dinlemiyorum
S

Serra K.

8 Ağustos 2025 19:40
Bende aynıyım bacakları sürekli üzerimde hep aynı pozisyonda uyuyorum memem de açık sabah uyanınca her yerim tutulmuş kalkıyorum adam akıllı uyuyamıyorum E bu da sütümü etkiliyor bebeğim zaten kilolu sabaha kadar yarım saatte bir saat başı emiyor ağırlaştı artk kucakta taşımakta da zorlanıyorum
A

Ayşe C.

8 Ağustos 2025 19:41
Benim oğlum da o aylarda öyleydi. Şimdi 13. Ay bitti. Ben de o zamanlar öyleydim. Göğsüm sürekli açıkta. Gerçekten zor zamanlar. Nerede nasıl rahatsa öyle yaptım. Şimdi de yine göğsümde emerek uyuyor. Sonra da yatağına yatırıyorum sorunsuz uyuyor. Gece 2-3 defa uyanıyor sadece. Emip geri uyuyor. Sabredin biraz bence geçer inşallah.
S

Sibel Y.

8 Ağustos 2025 19:49
Ay ben de aynı böyleydim 14 aylık hâlâ öyle eşim bebeğim ve ben beraber yatıyoruz çünkü uyumak için yanımda yatırdım o şekilde uyuyordu ben de öyle yapınca alıştı aynı şekil devam yani
S

Sena G.

8 Ağustos 2025 20:08
Bende aynıydım bi akşam uyumadı emziğe alışyırdım kucağımda salladım malesef emmeyi bıraktı ama artık geceleri mama içtiği için diye düşünüyorum hiç uyanmadan uyuyor yaklaşık 3 aydır rahata kavuştum şuan 10 aylık bebeğim bi sorunu kalmadı
S

Sümeyra S.

8 Ağustos 2025 20:25
Benim de 5 aylık bir kızım var 5 aydır uyumuyoruz ne meme ne kucak ne başka bir şey. Günde 5 dakikax3 gündüz uykusu var gece zaten uyumuyor doğru düzgün. Doğduğu günden beri böyle uyku eğitimi almaya başkadık ama ağlamaktan nefesi kesiliyor nasıl aşabiliriz
S

Saziye G.

8 Ağustos 2025 21:19
Benim bebeğim de o aylarda öyleydi sonra memeyi red etti. 7 ay bitti şuan biberonla uyuyor sadece emzik de almadı ve az uyuyan bebekti tabiki değişti. Size önerim eğer memede uyumaya alıştıysa geceler biberona alıştırın ve çingene beşiği yapın rahatlarsınız ben öyle yapmıştım. Birde mama alan bebekler anne sütüne göre daha çok uyuyor malesef
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

12 Ağustos 2025 14:16
Biz de aynıydı kızım 5.5 aylıkken uyku eğitimi aldik ve rahatladık 1 yaşına girdi düzenini devam ettiriyorum tavsiye ederim
S

Serra K.

12 Ağustos 2025 14:17
Kimden aldınız
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

12 Ağustos 2025 14:26
https://www.instagram.com/uyku_vaktii?igsh=NzF2NWxibGt6cnly

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir