Uyumuyo

82 görüntüleme
N

Nurgül B.

25 Aralık 2025 14:03
Merhaba bebeğim 2ay 23 günlükgün içerisinde sadece sadece emerken kucakta uyuyo yatağına şndirdiğim an sadece 2-3 dakika uyuyo gün boyu böyle,mesela sabahtan beri yarım saat bile aralıksızuyumadı uykusu var huysuzlukyapıyo sürekli tok olduğundan eminim sütüm var çişli bezde veriyo ama niyeuyumuyo anlamadım aynı durumu yaşana var mı ne önerirsiniz
N

Nur A.

25 Aralık 2025 14:16
Merhaba güzel anne, yaşadıklarını ben de aynı şekilde yaşadım ve oğlum şu an 4 aylık. Yavaş yavaş değişti. İlk 3 ay anne karnında hissettikleri için kucağa ve bizim sıcaklığımıza daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Kendime hep bunu hatırlattım. Benim oğlum da 3 ay boyunca hep kucağımda ya da omzumda uyudu. Gerçekten çok uykusuz ve yorgun günlerdi. 3 ay sonra bu ihtiyacı azalmaya başladı. Şimdi emzirdikten ve uyuduğunda emin olduktan sonra yatağa değil en az hareketle o an koltuktaysam oraya bırakıyorum. Koyduğum yerde ince bir yastık var uzun ve kenarlarından biraz sıkıştırıyorum bebekler buna alışkın olduğu için. Yarım saat sonra bazen uyanıyor (gündüz uykularında) o zaman da ince yastığı tutup hafif sallıyorum pış pışla ya da sevdiği bir ezgiyle. Baktım uyumuyor yastıkla birlikte ayağıma alıp yavaşça sallıyorum genelde uykuya dalıyor. Umarım sizin de zamanla düzelecektir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir