💤 Uyumayan Bebek Kalmasın! 🔥 Anneler Acil Toplanın! 📢

168 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 23:22
Selam kızlar! 👋 Aramızda bu ProNight mucizesini (?) deneyen var mı? 😱

Eğer denildiği kadar etkiliyse, hepimiz için "Kurtarıcı Üstü Bir Ürün" demektir! 😍 İçeriği tamamen bitkiselmiş (Papatya, Melisa, Rezene... 🌿) ama asıl önemli olan sizin tecrübeniz! ✨

👇 Kullananlar acil yorum yazabilir mi? 👇

Gerçekten deliksiz uyutuyor mu? 😴

Etkisini ne kadar sürede gördünüz? ⏳
B

Burcu ..

28 Şubat 2026 23:25
Uyku damlası mı acaba
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 23:27

Burcu

Uyku damlası mı acaba

Eyer etkili bir damlaysa bütün anneler rahat eder ya hiç biliyorum ki ila kulanan vardır diye umut ediyorum bizede fikir olur bekliyorum
B

Burcu ..

28 Şubat 2026 23:29
Ayy inşallah en azından gece biraz uyusa 7 buçuk aylık hala 2 saatte bir uyanıyor ya dişten dolayı genelde uyku damlasını çok önermiyorlar ama bakalım dediğiniz gibi kullanan var mı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 23:32

Burcu

Ayy inşallah en azından gece biraz uyusa 7 buçuk aylık hala 2 saatte bir uyanıyor ya dişten dolayı genelde uyku damlasını çok önermiyorlar ama bakalım dediğiniz gibi kullanan var mı

(8 ay 4 günlük) kızım üst dişleri çıkıyor paylaşan kişi diş sürecinde kulandığını ve çok iyi olduğunu belirtmişti temiz içerikli dedi bakalım
N

Naile K.

28 Şubat 2026 23:47
Her temiz içerik bebeğe fayda mı sağlar ? Ben inanmıyorum. Doğal sürece bırakmalıyız.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 23:57

Naile Kurt

Her temiz içerik bebeğe fayda mı sağlar ? Ben inanmıyorum. Doğal sürece bırakmalıyız.

Bizlerde tüketiyoruz papatya çaları rahtlamak için öyle değil mi bebeklerinde dinlemeye ihtiyaçları var onlar da uyumak istiyor aslıda ama dış dünya onlar için farklı birşeyler ve zihinleri gün boyu doluyor uykuya geçişleri zorlanıyor
Tuğba B.

Tuğba B.

1 Mart 2026 00:22
Bu uyku damlalarını osman hocamız önermiyor bir videosunda görmüştüm
Tuğba B.

Tuğba B.

1 Mart 2026 00:22
Bu damlalar yerine papatya veya melisa çayı bir kaç damla şeklinde ayına göre verebilirsiniz demişti
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Mart 2026 00:50
Öncelikle bu ürün bitkisel. Birinden duyarak bebeğinize asla başlamayın uyku düzeni rutinleri oluşturarak sağlanır bebeklere bir şeyler içirerek değil. Melisa, dereotu,nane yağı ,rezene yağı , sodyum bikarbonat,papatya yağı vs gibi bir çok bileşenden oluşuyor ve bebeğinizin bunlardan 1 tanesine alerjisi var ise tablo ölümcül olacaktır. Uyuyor sandığınız bebeğiniz uyanmayabilir i. Bir şey içirerek mucize beklemeyin. Her bebek farklıdır ayrıca etki bilinirliği düşük bebeğinizi Kobay olarak kullanmayın 💕
Afranur K.

Afranur K.

1 Mart 2026 01:04
Her uyku ilacının altına Osman beyin şu sözünü yazıyorum;

“Uyku için mucizevi bir ilaç olsaydı şu an uyku problemi diye bir şey konuşuyor olmazdık.”

Üzgünüm ama bu ilaçların yan etkilerinin ağırlığı daha çok tartışılıyor ve en önemlis uyku terörü, uykuyu bozmasını geçtim çocuğunuza yaşatacağı yan etki korkunç bence.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir