Uyumayan Bebek
140 görüntüleme
F
F A.
27 Temmuz 2026 13:25
Merhaba bebeğim tam 6 aylık oldu yenidoğan dönemi bittiğinden beri uyku konusunda hep çok sıkıntılıydık. Yatakta uyumuyor her zaman kucakta sallayarak uyutuyoruz. Ancak bazen onda bile hiç bitmeyen ağlama krizlerine giriyor uyumak istemiyor o kadar zor ki ne yapacağımızı artık bilmiyorum. Ağlata ağlata uyutmak yanlış mı belki 1 saat ağlıyor aralarda durup sakinleştirmemize rağmen geri uyutmayı deneyince yine ağlamaya devam ediyor böyle nasıl devam edicek bilmiyorum artık böyle fıtratta bebeği olup olumlu şeyler yaşayan var mı 😔
E
E K.
27 Temmuz 2026 13:32
Uyutma şeklinizi istemiyor olabilir benim bebeğimde istemediğin de çok ağlardı başka uyutma yöntemi deneyebilirsiniz hamak beşikler çok iyi bu konuda birde ben pilates topu üzerinde uyuturdum çok seviyor bebekler denemek isterseniz
F
F A.
27 Temmuz 2026 13:41
Hamak aldım asla uyumadı bana temas etmeden uyumuyor. Pilates topunu küçükken yapıyordum ama uyuduktan sonra yatağa koyma gibi seçeneğim yok o yüzden sürdürülebilir değil yani tüm uykuyu kucağımda yapıyor 1 saat örneğin kucakta yatıyor o yüzden sallanan sandalyede kucağımda uyutuyorum bu ara yatakta yanına yatarak uyutmayı deniyorum ama asla işe yaramıyor maalesef 1000 kere yatır kaldır yapıyorum yok
E
E K.
27 Temmuz 2026 13:45
Hamak markanızı bilmiyorum ama paşa hamak çok iyi bebekler sevebiliyor içine kokunuzun sindigi bir kıyafetle koyarsanız belki alisabilir
Hiç olmazsa da üzülmeyin zamanla geçiyor bu süreçler biliyorum yıpratıcı oluyor anne çok yoruluyor ama gelip geçiyor yani rabbim kolaylaştırsin huzur versin bebeğinize de ☺️
Hiç olmazsa da üzülmeyin zamanla geçiyor bu süreçler biliyorum yıpratıcı oluyor anne çok yoruluyor ama gelip geçiyor yani rabbim kolaylaştırsin huzur versin bebeğinize de ☺️
Ş
Şeyda A.
27 Temmuz 2026 14:22
Geçen bir arkadaşımla konuştum bebeği 11 aylık ama öncesinde de uyumuyordu şimdi de
Yani bu çocuk nasıl uykusuz kalabilir derecesinde
Doktor hiperaktif teşhisi koymuş ve bu yüzden uyumuyormuş
Yani bu çocuk nasıl uykusuz kalabilir derecesinde
Doktor hiperaktif teşhisi koymuş ve bu yüzden uyumuyormuş
Yükleniyor...