Uyumayan Bebek

249 görüntüleme
B

Buse

15 Haziran 2026 20:51
3ay 12 günlük asllllaaaaa uyumuyor günde 1.5 saat öğlen uyuyor bir de akşam üstü 6 gibi artık yorgunluktan ağlayarak uyuyor ben bu bebeği uyutamıyorum

tükenmiş durumdayım
S

Sevgi K.

15 Haziran 2026 21:02
8 ci aya kadar uyumayan bi bebeğim vardı inanın 1.5 saat uyuyorsa çok iyi ben koyduktan 5 dk sonra uyanırdı aslada uyumazdı ve yorgun uykusuz hiç değildi 8ci aydan sonra biraz biraz uyumaya başladı ondada dişiydi hastalığıydı derken onlardada aksaklıklar oluyor gece bile sürekli ağlayıp uyumadığı zamanlar hala oluyor 11 aylık yani uyumayan bebek ne yaparsanız uyumuyor bazılarımız şanslı uyuyan bebekleri oluyor
B

Buse

15 Haziran 2026 21:03
İlk ve tek derin uykusu o işte 1.5 ondan sonrası berbatttttt
M

Mehves

15 Haziran 2026 22:09
Sabah kalkış saati ve akşam uykusuna geçiş saatleri nedir?
B

Buse

15 Haziran 2026 22:10
Sabah bazen 5.30 bazen de 6.30 gece normalde 20.00 gibi uyutmaya çalışıyorum fakat o da bazen 21.30 buluyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
15 Haziran 2026 22:17
Benim bebeğim de 4 ay 22 günlük hala uyumuyor 😂 Gece uykusuna 23.30-00.00 arası geçiyor saba 7-8 arası uyanmış oluyor (arada da 2 kere uyanıyor). Gün içinde de maks 10 dakikalık 3-4 tane uyku yapıyor. Uykuları sürekli kısa olduğu için de hiç neşeli olamıyor sürekli bağırıp ağlıyor. Destekli desteksiz hiçbir şekilde uyumuyor.. inanın yalnız değilsiniz, ama uyumayan bebeklerin anneleri ile uyuyan bebeklerin anneleri bir olamaz..
M

Mehves

15 Haziran 2026 22:20
Sabah ilk uykusunu biraz öne çekmeye çalışın. Mesela sabah 10 gibi uyutmaya çalışın uyanıncada 2. Uykuyu uyandıktan 3 saat sonra uyutmaya çalışın. Son gündüz uykusunu akşam 6 ya bırakmayın. Çok geç. Çünkü Gece uykusunuda 20.00 da olunca uyku basıncı olmuyordur. Tahminince 2 uyku yapıyor ama bi şekilde onu 3 yapmaya çalışın. Uyanık kaldıkça uyumasında zorlaşıyor bir şekilde. Uyku aralarında 2 3 saat olsun ama son gündüz uykusu asla 6 dan sonrasına sarkmamalı
Y

Yeşim&Ege

15 Haziran 2026 23:34
Bebeğin çok küçük daha bilmiyordur uyuması 4. Aydan sonra normale döner inşallah. O yattığında sende yanına uzanıp ona destek ol işe yarayabilir.
B

Buse

16 Haziran 2026 23:05
Mehves
Sabah ilk uykusunu biraz öne çekmeye çalışın. Mesela sabah 10 gibi uyutmaya çalışın uyanıncada 2. Uykuyu uyandıktan 3 saat sonra uyutmaya çalışın. Son gündüz uykusunu akşam 6 ya bırakmayın. Çok geç. Çünkü Gece uykusunuda 20.00 da olunca uyku basıncı olmuyordur. Tahminince 2 uyku yapıyor ama bi şekilde onu 3 yapmaya çalışın. Uyanık kaldıkça uyumasında zorlaşıyor bir şekilde. Uyku aralarında 2 3 saat olsun ama son gündüz uykusu asla 6 dan sonrasına sarkmamalı
Evet evet 2 uykuda kaldı ama ben de farkındayım 3 yaptığı zaöan her şey değişiyor gece de daha rahat ama felaket bir durum inanılmaz uyku direnci var
M

Mehves

16 Haziran 2026 23:09
Besleyip altını değiştirip sessiz loş bi odada ayağaımda hafifçe sallayarak uyutuyordum bazen. Youtubeden kısık sesle en hafif müziksiz pış pış seside yardımcı olmuştu. Deneyebilirsiniz. Uyku aralarını 2 3 saat tutmaya çalışın ama akşam 6 dan sonra mümkünse gece uykusuna kadar uyumasın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir