Uyumaması

152 görüntüleme
C

Can C.

6 Aralık 2025 11:38
Bebeğim 3,5 aylık. Doğduğundan beri uyuması problem. Çıt sesine uyanıyor yatağa bıraktığında uyanıyor. Hep sallanmak istiyor. Ya ayağımda sallıyorum yanda salıncağında. Sallanma durduğu an beye alıp beşiğine götürdüğüm an uyanıyor. Gazı yok ağlaması yok karnı tok altı temiz. Bu durum ne zaman ve nasıl düzelir?
Emel C.

Emel C.

6 Aralık 2025 11:48
Yavastan desteksiz uyutmaya baslamalisiniz biraz uzun ve zor bir surec ama bu sekilde devam ederse sizi cok yorar instagramda falan uyku egitmenleri var videolarini izleyip bi yol belirleyebilirsiniz benim bebegim 7.5 aylik ve desteksiz uykuyu ogrenmek uzere umarım basarili olursunuz
A

Akile B. ..

6 Aralık 2025 12:17
Aynı durumdayız bizde 3.5 aylık beşikte sallıyorum bende durunca uyanıyor ama benim bebeğim2 aylık olduktan sonra gün geçtikçe uyku problemi vardı başta yoktu
C

Can C.

6 Aralık 2025 12:41
Uyku eğitimi için erken olduğunu söylüyor eğitmenler. Fakat bu süreç beni gerçekten çok yıprattı. Şu an için yapabilecek bir şey yok mu? Bir de eğitime ne zaman başladınız ne kadar sürede tamamlanıyor eğitim?
B

Büşra K. A.

6 Aralık 2025 14:21
Merhabalar. Benim bebeğim de aynı şekildeydi. Uyanıklık sürelerine dikkat ediyor musunuz? Bu aydaki bir bebek maksimum 1 buçuk saat - 1 saat 45 dakikada bir uykuya gitmeli. Ben uyanıklık penceresini takip ettiğimden beri çok rahatladım. Araştırmanızı tavsiye ederim. İnstagramda yaseminaydinuyku hesabını takip edebilirsiniz bana çok yardımı dokundu ❤️
Emel C.

Emel C.

6 Aralık 2025 22:45
Ben 2 aylikken falan bi rutin olusturmustum dus masaj uyku seklinde bebekler dusundugumuzden daha akillilar yavas yavas farkina varip anliyorlar zaten bu sekilde baslayip en azindan uyku saatini ayarlayabilirsiniz ama egitim icin genelde 4 5 ay uygun diyorlarlar tabiki siz daha iyi bilirsiniz baslamanizda fayda var diye dusunuyorum ben uyudu uygulamasindan uyku araliklarini takip ederek egitim vermeye calistim besigine koydum ayni rutinlerden sonra emzik verdim ve aglarsa kucagima alip sakinlestirdim asla baska odaya goturmedim oyuncak vs vermedim susmasi icin uzun suruyor bu sekilde uykuya dalmasi artik sabrimin tastigi ve sallayarak uyuttugum zamanlarda oldu biraz sabirli olunmasi lazim ama uzun vadede cok rahat edeceksiniz benim bebegimde en ufak sese uyaniyor ben gunduz uyuttugumda evde hicbir is yapamiyorum mecbur bende onunla uzaniyorum yeterki uyuyup dinlensin sesli ortamlardan korkuyor ve ben gun icinde hep tv yi falan yuksek sesle aciyorum arkadas ortamina girdigimizde sesi yukselirse birinin hemen agliyor vs o biraz galiba kendi yapilariyla alakali ayak uydurmak lazim bebislerimize 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir