Uyumama

55 görüntüleme
D

Dilan M.

11 Kasım 2025 12:07
17 günlük bebeğim uykuya direniyor uyumuyor. Altı temiz gazı yok. Çişli kakalı bez sayısı 7-8 minimum. Ama sürekli meme istiyor. Yetmiyor mu bilmiyorum. Sağım yapıyorum20 dk iki göğüs 60 ml çıkıyor minimum. Bazen 20 dk emiyor uyuyor bazen 1,5 saat emiyor ama uyumuyor etrafa bakıyor aranıyor. Oturup ağlayacağız birlikte
M

Melisa T. B.

11 Kasım 2025 13:05
Aynı şeyleri emin olun hemen hemen hepimiz yaşamışızdır her fırsatta emzirin istediğinde kesinlikle az önce verdim gibi düşünmeyin. Doyumsuzluktan değil tamamen sizin kokunuzu istediği için ve sadece emme refleksi olduğu için böyle davranıyor. Sakinleşmesi uyuması tamamen sizde bitiyor sizin kokunuza ihtiyacı var. Dediğim gibi korkusunu heyecanını açlığını ve diğer bütün duygularını sizde göğsünüzde buluyo. Bu arada karnı doymasa o kadar kirli bez alamazdınız gayet iyi besleniyor. İlk 4 ay o istemese bile memeyi ona sunun canı istemezse zaten anlarsınız ama her fırsatta emzirin :) son olarak benim naçizane tavsiyem bebeğinizi emzirdikten sonra göğsünüz halen doluysa sağım yapın ben öyle yapıyorum :) kilo takibi de iyiyse herşey yolunda gibidir :)
D

Dilan M.

11 Kasım 2025 13:09
Emdikten sonra göğüslerimde süt bitmiş gibi hissediyorum ama sağım yapınca geliyor. Uykusuz kalıyor ya da sütüm yetmiyor diye üzülüyoruz. Sütün yetip yetmediğini anlamıyorum. Sürekli emdiği için aç kaldı sanıyorum. Kilo takibi iyi 16. Günde tartıldık. Doğum kilosuna ek 260 gr almış. Doktor 280 olmasını isterdim dedi. Bu da etkiliyor beni, acaba yetmiyor mu diye düşünüyorum. Bir de böyle uykusuz kalınca içim parçalanıyor. Şırınga ile emzirmeyi de denedim. Biberonu da ama kabul etmiyor. Ben beceremedim ya da

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir