Uyumama
91 görüntüleme

Merve K. ..
23 Haziran 2025 16:47
Bebeğim bugün 8 haftalık oldu ama 40 günden sonra ne gündüz ne gece uyutabiliyorum. Gündüz toplamda 1 saat bile uyumuyor. Gece de saat başı 2 saate bir uyanıyor. Ve sürekli ağlama krizleri geçiriyor. Karnı aç değil altı kuru gazını çıkarıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum uyutmak için
M
Merve Ş. ..
23 Haziran 2025 16:51
Merhaba benim bebeğim de bugün 3 aylık oldu söylediğiniz döngü aynısını bende yaşadım..sonuçta minik bedenleri dünyaya yavaş yavaş alışıyor tek güvenli limanları biziz yani anne☺️bence sizi istiyor olabilir ten tene temas yapın bol bol ve kucaklayip beraber vakit geçirin sizin koynunuzda uyusun bugünler geri gelmeyecek bir daha bu şekilde küçük olmayacaklar bol bol öpüp koklayın🥰yorucu ama çok güzel 💜 bunlar benim düşüncelerim yanlış bulan kişiler de olabilir herkese saygım sonsuz ben bu şekilde düşünüyorum 🫶🏻🫶🏻sevgiyle kalın ❤️
M
Merve Ş. ..
23 Haziran 2025 16:56
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama havalar da çok sıcak olmaya başladı sıcaklarda rahatsız ediyor olabilir bebekler sıcağı hiç sevmiyor aklıma gelmişken de söylemek istedim✨🤍

Merve K. ..
23 Haziran 2025 17:04
Çok güzel yorum yapmışsınız Merve hanım çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻 ben çok stres oluyorum bebeğimi huzursuz uykusuz görünce. Umarım biz de atlatırız bir an önce.
M
Merve Ş. ..
23 Haziran 2025 17:16
Geçici bı süreç emin olun her anın tadını çıkarın bebisinizle ☺️