Uyumak İstememe

134 görüntüleme
S

Süheyla Y.

17 Aralık 2025 08:20
Bebeğim 8 aylık. Ancak 3-4 ayından beridir uyumak istemiyor. Uykusu çok gelse dahi uyutmak istediğimde çığlık kıyamet kopuyor. Bütün uyku ipuçlarını izleyerek uyutmaya çalışıyorum ekrem bile denedim ancak çözüm bulamadım. Uyuduğunda da bırakınca uyanıyor daha uyumuyor. Temaslı uyuyor hep. Bizim gibi olan var mı? Neler yapabilirim?
Gizem

Gizem

17 Aralık 2025 08:36
Emiyorsa memede geçirdiği uyuklama sürecini de uyku süresine dahil etmelisiniz orada uykuyu aldıktan sonra uyumak istemiyorlar bende 6 aydır aynı şeyi yaşıyorum
S

Süheyla Y.

17 Aralık 2025 08:46
4. Ayınakadar evet emdi uyudu ama 4 ayından sonra öyle memede uyuyacak kadar emmedi ama sorun hep devam etti.
H

Hediye D. ..

17 Aralık 2025 08:51
Benim bebeğimde 8 aylık aynı sizin bebeğiniz gibi doğduğundan beri böyle. Hele 1 aydır uyku haricinde de yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz çok zorlanıyorum ama bi çözüm bulamadım bende
H

Hanzade

17 Aralık 2025 09:00
Biz de aynıyız
M

Merve G.

17 Aralık 2025 09:56
Benimde bebeğim 22 aylık bu zamana kadar hep düzenliydi şimdi asla uyumak istemiyor saatlerçe sallıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir