Uyumadan Önce Ağlama
80 görüntüleme
İ
İpek T.
30 Temmuz 2025 05:46
Bebeğim 4.5 aylık uykuya geçmeden önce çığlık çığlığa ağlıyor yataktan kaldırınca susuyor. Bunu 2 3 kez yaptıktan sonra anca dalabiliyor ne yapmalıyım?

Didem T.
Uyku Danışmanı
30 Temmuz 2025 05:50
Merhabalar bu ay atak haftası içerisinde bebeğimiz aynı zamanda rutinde bozulmalar diş etlerindeki kaşınma sıcak hava sebebiyle de ağlama getçekleşiyor olabilir tüm bunların değerlendirilmesi lazım değerlendirme ve destek için bana ulaşabilirsiniz
Samsunçocukgelişimiveuyku
Samsunçocukgelişimiveuyku

Şeyma S. ..
30 Temmuz 2025 06:26
Benim de bebeğim 4,5 aylık ve aynısını yaşıyoruz her gün, geçici bir durum olduğu için sabırla geçmesini bekliyoruz 😄 benim kızım sürekli emmek istiyor uykuya yatırınca tekrar ağlıyor ve bir daha emmek istiyor ben bunun alışkanlık haline gelmesinden endişeleniyorum sadece, alışkanlık olmaz değil mi?
E
Esra K. B.
30 Temmuz 2025 07:13
Aynı şekilde benimde 21 haftalık bebeğim her uykuya geçişte kıyameti koparıyor ve sallanma dışında asla ve asla uykuya geçemiyor artık çok yoruldum umarım geçer
Ş
Şeyda B.
30 Temmuz 2025 07:16
Benim bebeğimde 4aylık malesef aynı durumdayız uykuya geçmekte zorlanıyor ayakta emziriyorum bir iki dk öyle sakinleşiyor yatağa koyunca tekrar ağlıyor ve emzikte kabul etmediği için bir nevi beni emzik olarak kullanıyor tabi başta başka yöntemlerle sakinleştirmeye çalışıyoruz biraz kucağa alıyoruz odanın içinde geziniyoruz sarılıyoruz ninni söylüyoruz pışpış yapıyoruz baktık yine ağlıyor o zaman mecbur emziriyorum geçici bir süreç diye düşünüyorum o yüzden sakin kalıp desteklemeye devam ediyorum çünkü çok küçükler daha 🥹🥰