Uyuma Reddi
87 görüntüleme
Z
Zk
19 Kasım 2025 17:50
bebeğim 6 aylık 22 günlük yaklaşık bir haftadır gece uykusuna geçerken uyku reddi ve sabaha doğru sık sık uyanma var ayrıca bazen güne saat 6 civarı başlar olduk nedeni ve çözümü ne acaba

İlsu O. K.
19 Kasım 2025 19:25
Merhaba; oğlumla aynı ayda bebeğiniz gece uykusunda değil ama gündüz uykularında bizde ufak krizler yaşamaya başladık uykusu var belli göz ovuşturuyor,ee ee diyor uyutmak için alınca uyumaya çalışıyor ama direniyorda.. Biz normalimiz sabahları 6-7 arası uyanış olduğu için bir şey diyemeyeceğim ama gündüz bizim bazı günler kesinlikşe dişten diğer günler ise tadım yapıyor besinlerden olabilir ya da uyku gerilemesi diye düşündüm genelde bir 10-15 dk yere alıyorum biraz yuvarlanıyoruz,bir kaç kudurmaca sonra tekrar deniyorum diş değilse direk uyuyor dişse biraz soğuk uygulayıp tekrar deniyorum. Gece uykusunada karnı tok yatırıyorum. Gündüz fazladan uyuduysa gece saatine geçiş biraz sarka biliyor ama belki sizinde öyledir.

İlsu O. K.
19 Kasım 2025 19:26
@Fatma Uygur hanım görürse belki dönüş yapar size. 🙏🏻
Z
Zk
19 Kasım 2025 19:36
her doktor kontrolünde diş mi diye soruyorum hepsi de hayır diyor görünürde de bir şey göremiyorum bu yüzden diş mi bilmiyorum ama gerçekten o kadar zorlanıyorum ki gecelerş acaba aç mı diyorum meme vermeye çalışıyorum defalarca eğer az emerse mama hazırlıyorum ki iki aydır destek olarak mama veriyorum gündüzleri geceleri hiç vermezdim ama artık ağlama nedenini çözemedğim için veriyorum arada bazen onun üstüne kesintisiz 2-3 saat uyuyor bazen de 1 saat sonra uyanıyor ve dediğiniz gibi uykusu var esniyor emziği verdiğim ilk 3 sn gözleri kayıyor ama sonra yine ağlamaya başlıyor gündğz uykuları da bozuldu bazen iki uyku yapıp 3.5 saat toplam uyuyor ya da toplasan 3 saat sürmeyen üç uykuları oluyor artık ne yapacağımı şaşırdım

İlsu O. K.
19 Kasım 2025 19:43
😔 sizin için eminim çok yorucudur keşke yardımcı olabilsem ama sağlık durumu iyi ise annesi önemli olan o belki büyüme sebepli olabilir, rutinlerinizi tekrardan düzenlemek gerekir belki. Zamanla geçecek hepsi kendi uyuyacak,kendi yiyecek, hatta bizleri bile istemeyecekler üff anne ya falan diyecekler tabi o zamana kadar biz biraz zorlanacağız 🙏🏻🫂

İlsu O. K.
19 Kasım 2025 19:44
@Didem Tabağ hanım 🙏🏻