Uyuku
77 görüntüleme
M
Melek Y.
17 Ağustos 2025 17:20
Doğduğu günden beri uyuku sıkıntımız var gündüzleri 30 dk 45 dk uyuyor 6 aylık ve bu hala devam ediyor çok yorucu bir süreç bir tanede kızım var onunla hiç ilgilenemiyorum zaten sürekli kısa uyuku yaptığı için mız mız uyumak istiyor sürekli ne yapmam gerekiyor benim gibi olanlar var mı
Ö
Özge Z.
17 Ağustos 2025 17:24
Benim bebeğim de 23 haftalık. Benzer şekilde gündüz uykuları çok kısa. Ne yazık ki bu durum gece uykusunu da bozmaya başladı.Çözüm bulamıyorum. Ne yapsam da uzun uyumuyor. Dediğiniz gibi çok mız mız oluyor. Ben de diğer çocuğunla ilgilenememenin vicdanını yapıyorum. Çok zor bir durum. Umarım çözüm buluruz.
S
Selen K. B.
17 Ağustos 2025 17:46
Ben uyku eğitimi öneriyorum Evet ilk 3-4 gün zor oluyor Çocuk ağlıyor ama sonrasında hem anne rahatlıyor Hem çocuk daha kaliteli uyumaya başlıyor Tabii sizin tercihiniz
M
Melek Y.
17 Ağustos 2025 18:01
İnstagramda uyuku eğitimini verenler ağlatmadan diye etkili olur mu onlarla konuşsam vermeyi düşünüyorum uyuku eğitimi faydalı olur mu sizce
S
Selen K. B.
17 Ağustos 2025 18:28
Ağlatmadan eğitim veriyoruz diyenlere inanmayın ağlamadan eğitim vermek mümkün değil sonuçta çocuğa bir alışkanlık kazandırmaya çalışıyorsunuz Evet anne olarak Tabii ki zor Benim de zorlandığım Hatta beraber ağladığım oldu ama iyi ki vermişim diyorum şu an ilk bir hafta biraz zorlanacaksınız Ondan sonra ağlamaları giderek azalacak Şimdi en fazla 2-3 dakika ağlıyor o da ağlama değil de mızıldanma şeklinde ama Hem kendisi daha iyi uyuyor hem de ben daha çok dinlenebiliyorum ikimiz için de faydalı yani ilk bir hafta Muhtemelen biraz ağlaması olur sonrasında düzene giriyor inanın uyku gerçekten yıpratıcı bir şey beni çok yıpratmıştı bir ay vazgeçme eşiğine geldim ama devam ettim