Uyuduktan Sonra Dönme İsteği

160 görüntüleme
S

Seda N. B.

24 Haziran 2025 19:29
Hocam iyi akşamlar kızım 6 buçuk aylık uyuyor ama uyuduktan sonra dönüyor ve uykuya devam edemiyor. Sürekli bir sağ bir sol uykusu bozulmaya başladı yüzüstü kafasını koyuyor ama 2 dk sürmüyor geri kaldırıp ağlıyor. Şimdi yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi de öğrenmiş fır fır dönüyor sürekli ne yapacağım neden böyle oluyor uykusunda yüzüstü döndüğünde uykusu bozulmadan uyumaya ne zaman başlayacak ortalama 2 3 haftadır bu durumdayız
A

Ayşenur K.

24 Haziran 2025 19:36
Gün içerisinde sürekli dönme egzersizleri yapın. Benim kızım da öyleydi atlattık şükür. Bir de ben iki yanına yastık koyup sabitliyorum hareketini kısıtlamak amacıyla. Bizde işe yaradı belki sizde de işe yarar 😊
A

Aydanur D.

24 Haziran 2025 19:43
Benim oğlumda öyleydi 8 aylıgız şuan birde kollarının üstüne kalkıp ağlardı biraz daraltıj yattıgı alanı ben bebeklik puset gibi yatağı vardı bi süre onda uyuttum alışanakadar alıştıkdan sonra kendi dönüp uyumaya başladı
H

Hatice İ. A.

25 Haziran 2025 17:12
Aynı sorun 9 aylık oğlumda da var yatağın iki yanına battaniye rulo yapıp koydum ama yine aynı yüz üstü yatmak istiyor rahat edemeyip bir süre sonra ağlıyor geri uykuya daldırmakta çok zorlanıyorum
R

Rüya K.

28 Haziran 2025 20:59
Aynı problemi yaşıyoruz 7 aylık bebeğim 5.aydan beri fır fır dönüyor ağlıyor ancak emince geri uyuyor uyku uyumuyorum 2 aydır nasıl çözülecek bu sorun
M

Merve A.

3 Temmuz 2025 14:03
Bende katılayım buraya 2 haftadır aynı problem bizde de var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir