Uykuya Zor Geçiyor Uyurken Ağlıyor ve Uyanıyor
160 görüntüleme
B
Büşra K. ..
6 Aralık 2025 03:25
Merhaba bebeğim 8 aylık gündüz 10-11 gibi yarım saat, 1-2 gibi yarım saat ve 5-6 gibi yarım saat şeklinde uyuyor gece uykusuna da 9-10 civarında geçiyordu sık uyanıpemip yatıyordu geri fakat bu aralar 1 haftadır akşam uyuyunca 8.5 civari yatıyor 1-1.5 saat sonra uyanıyor ve gece 12 ye kadar oturuyor uykusunda da en az 3 kere uyanıyo, ağlıyor huzursuz uyuyor rsabah 7-8 de uyanmış oluyor böyle olan var mı neden böyle n ne yapmam gerekiyor 😔 çok az uyuyor gibi geliyor
E
Elif G.
6 Aralık 2025 08:09
Merhabalar benim oğlumda 7,5 aylık .bizde ayniyiz her yattiginda1-1,5-2 saatte bir ayakta.karni tok oda sıcaklığı normal, üstü kalın değil uyku ritinlerimizi yapip 8,5 da uyuyorz ama saat başi o da bende yoruluyorz .inşallah geçicibi durumdr ve kolayca atlatıriz inşallah kısa sürede🙏🙏🙏
A
Asude
6 Aralık 2025 18:09
Merhaba Büşra Hanım, bebeğimiz muhtemelen 2 uykuya düşmek istiyor. Zaten 8.ayda artık 2 gündüz uykusu yetecektir. 5-6’daki uykunuzu yapmamanızı tavsiye ederim. Birkaç gün zor olabilir ama toparlayacağını ve hatta kısa olan 2 gündüz uykusunun da uzayacağını düşünüyorum.
B
Büşra K. ..
8 Aralık 2025 12:29
Asude hanım merhaba. Bu aralar 5-6 daki uykusu bu direnmeleri düzensizleri yüzünden sarkıyor aslında mesela geçen 8.5 da uyudu 9.5da uyudu ama illa o 3. Uyku gibi kısa uyuyup kalkıyor gece 12 den sonra gece uykusuna geçmeye başladı böyle olunca da🤷♀️ neden böyle oluyor anlamadım gece de sürekli uykusunda sağ sola dönüyor kıbranıyor smızırdanıyor ağlıyor
B
Büşra K. ..
8 Aralık 2025 12:30
Merhaba elif hanım.atak mı nedir bilemedim 🤷♀️ bende inşallah en koşa sürede geçer