Uykuya Zor Geçiyor Uyurken Ağlıyor ve Uyanıyor

160 görüntüleme
B

Büşra K. ..

6 Aralık 2025 03:25
Merhaba bebeğim 8 aylık gündüz 10-11 gibi yarım saat, 1-2 gibi yarım saat ve 5-6 gibi yarım saat şeklinde uyuyor gece uykusuna da 9-10 civarında geçiyordu sık uyanıpemip yatıyordu geri fakat bu aralar 1 haftadır akşam uyuyunca 8.5 civari yatıyor 1-1.5 saat sonra uyanıyor ve gece 12 ye kadar oturuyor uykusunda da en az 3 kere uyanıyo, ağlıyor huzursuz uyuyor rsabah 7-8 de uyanmış oluyor böyle olan var mı neden böyle n ne yapmam gerekiyor 😔 çok az uyuyor gibi geliyor
E

Elif G.

6 Aralık 2025 08:09
Merhabalar benim oğlumda 7,5 aylık .bizde ayniyiz her yattiginda1-1,5-2 saatte bir ayakta.karni tok oda sıcaklığı normal, üstü kalın değil uyku ritinlerimizi yapip 8,5 da uyuyorz ama saat başi o da bende yoruluyorz .inşallah geçicibi durumdr ve kolayca atlatıriz inşallah kısa sürede🙏🙏🙏
A

Asude

6 Aralık 2025 18:09
Merhaba Büşra Hanım, bebeğimiz muhtemelen 2 uykuya düşmek istiyor. Zaten 8.ayda artık 2 gündüz uykusu yetecektir. 5-6’daki uykunuzu yapmamanızı tavsiye ederim. Birkaç gün zor olabilir ama toparlayacağını ve hatta kısa olan 2 gündüz uykusunun da uzayacağını düşünüyorum.
B

Büşra K. ..

8 Aralık 2025 12:29
Asude hanım merhaba. Bu aralar 5-6 daki uykusu bu direnmeleri düzensizleri yüzünden sarkıyor aslında mesela geçen 8.5 da uyudu 9.5da uyudu ama illa o 3. Uyku gibi kısa uyuyup kalkıyor gece 12 den sonra gece uykusuna geçmeye başladı böyle olunca da🤷‍♀️ neden böyle oluyor anlamadım gece de sürekli uykusunda sağ sola dönüyor kıbranıyor smızırdanıyor ağlıyor
B

Büşra K. ..

8 Aralık 2025 12:30
Merhaba elif hanım.atak mı nedir bilemedim 🤷‍♀️ bende inşallah en koşa sürede geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir