Uykuya Tekrar Rahat Geçer mi

116 görüntüleme
B

Bedia

15 Mart 2026 02:22
4 ay 20 günlük kızım özellikle son bir haftadır gündüz gece hiçbir uykuya krizsiz geçemiyor uykusu geliyor uykuya geçemeyince başlıyor ağlamaya salarken sallarken mayışıyor ama uyumamak için direniyor süpürge sesiyle uyuyor telefondan açılanı kabul etmiyor süpürge yanında zar zor uyuyor kol bel bacak perişan haldeyim bunu yaşayıp düzelen var mı acaba.
M

Melda E.

15 Mart 2026 09:15
Evet ağlaya ağlaya perişan oluyordu uyku zamanı. Uyku saatleri gelince bana bile stres geliyordu artık aşırı ağlayacak diye. 5 ay 1 haftalıktan sonra bi anda uyku öncesi ağlamalar azaldı daha kolay uykuya geçiyor şu an
B

Bedia

15 Mart 2026 21:32
Melda Erol
Evet ağlaya ağlaya perişan oluyordu uyku zamanı. Uyku saatleri gelince bana bile stres geliyordu artık aşırı ağlayacak diye. 5 ay 1 haftalıktan sonra bi anda uyku öncesi ağlamalar azaldı daha kolay uykuya geçiyor şu an
Umarım bizde de azalır bende inanılmaz stres oluyorum
M

Melda E.

15 Mart 2026 21:36
Çok normal özellikle ben uyuturken aşırı ağladığı için beni unutsun uyku aracı olarak görmesin diye bir süre eşim ve annem uyuttu hep ya ondan ya da zamanı geldi bilmiyorum ama şu an eskisi gibi değil umarım kalıcı olur tabi:) imkanınız varsa bebiş ve siz strese girmeyin bi süre başkası uyutsun
B

Bedia

15 Mart 2026 21:37
Melda Erol
Çok normal özellikle ben uyuturken aşırı ağladığı için beni unutsun uyku aracı olarak görmesin diye bir süre eşim ve annem uyuttu hep ya ondan ya da zamanı geldi bilmiyorum ama şu an eskisi gibi değil umarım kalıcı olur tabi:) imkanınız varsa bebiş ve siz strese girmeyin bi süre başkası uyutsun
Bunuda deneyeyim çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir