Uykuya Gecmemek İcin Aglamaa

74 görüntüleme
S

Simay Ç.

23 Aralık 2025 07:10
Kızım 4 ay 20 günlük. Gündüzleri bir fiil hep uykusu var. Uyutuyorum ayagimda salliyorum artık cunku uzun süreli uykusunu alması icin resmen ayagimdan indirmiyorum. Bazen ayagimda 2 saat bile uyudugu oluyor. Kalkiyor mamasini veriyorum yarim saat sonra gene uyku geliyor. Oyun bile oynamiyor hemen uykuya tekrar gecmek istiyor. Uykuyu alamama olabilir mi 2 saat uyumus oluyordu ama? Birde uyuturken hep ciglik çığliga agliyor yirtiyor kendini. Ayrica da gece uykusuna max 8de gecirmeye calisiyorum. Gunduz de uyku sinyali verdigi her vakitte uyutuyorum genelde uyku saati şu saat diyemiyorum.. uyku danismaniyla görüşmeli miyim sizce? Bi saatim yok olamiyor gunduzleri maalesef
M

Melike M.

23 Aralık 2025 07:18
Günde kaç uyku yapıyor? Gece uykusundan önce en son saat kaçta uyanmış oluyor?
M

Merve D.

23 Aralık 2025 10:36
çocuk doktoruna götürmenizi tavsiye ederim. 4. Ay bebeklerim sosyal çevre ile max ilgilendiği zamanlar. Ama sizin bebeğiniz uyumayı tercih ediyor. Gaz veya diş sancısı olabilir. Düzenli olarak kakasını kontrol edebilirsiniz. Yeterince yapamıyor olması karın ağrısı yaratabilir
S

Simay Ç.

27 Aralık 2025 02:38
Gunduzleri 3 uyku yapiyor genelde, sabahlari 11 civari, sonra 2 civari ve 4-6 civari.. genelde uykulari kendi haline birakinca max 45 dakika. Ben uzamasi icin destekliyorum ki uyusun da huzurlu olsun diye. Aksi halde sürekli mizmizlaniyor. Kakasini 2 gunde bir yapar. Dis icin birsey diyemiyorum en sonra 4. Ayda cikmamis henuz demisti. Bende anlamiyorum bazen uykuya doyamiyor gibi davraniyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir