Uykuya Geçişte Tuhaf Hareketler

73 görüntüleme
H

Hilal G. P.

12 Ağustos 2025 20:13
9 ay 17 günlük oğlum var ayakta uyutmaya başladım kucakta sallamak zor olmaya başladığı için. Birkaç gündür dikkatimi çekiyor uyutma esnasında dalarken sol eliyle göğüs kısmından aşağı doğru yukarı aşağı gitar çalar gibi hareketler yapıyo bazen de sol eliyle sol ayağını kaldırıp dizini tutuyo gibi şeyler yapıyo. Kendini rahatlatmak içinmi yapıyo ağrısımı var anlamıyorum endişeleniyorumda ama ikide bir doktorada götürüp acilleri meşgul etmek istemiyorum. Hocalarım yanıtlarsanız çok sevinirim.
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

12 Ağustos 2025 20:17
Benimki uyku öncesi öğrendiği el ve ayak hareketlerini tekrarlıyordu halen de ara sıra yapıyor endişelenmemiştim hiç
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

12 Ağustos 2025 20:18
Bebekler uyku öncesi benzer hareketleri kendini sakinleştirmek için yapabiliyor.
H

Hilal G. P.

12 Ağustos 2025 20:18
Göğüs bölgesinden aşağı doğru olunca acaba bi sıkıntımı var üşüttümü başka bi sorun mu varda ileri geri yapıyo korktum bi an bilemiyorumki
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

12 Ağustos 2025 21:01
Benim kızım da gündüz öğrendiklerini uykuya geçerken yapiyor. Bu bir ses taklidi bazen dokunma bazen de el ayakla uğraşma gibi. Sorun yok gibi geldi baba
H

Hilal G. P.

12 Ağustos 2025 21:05
Teşekkür ederim Cansu hanım içim rahatladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir