Uykuya Geçişte Kriz

161 görüntüleme
S

Sinem S.

13 Temmuz 2025 17:35
Bebeğim 7 de uykuya geçer güzel bir gece uykusu yapardı 6 aylık oldu 3 4 gündür 9 buluyor uyuması tüm uyku belirtileri olmasına rağmen uykuya direniyor ağlıyor e e diye sadece dışarıda mutlu babıldıyor eve girince mız mız ağlıyor 5 te son uykusunu yapmış bir bebeğin 8.30 da uyuması normal mi ona göre bir düzen oturtacağım
A

Asude

13 Temmuz 2025 18:12
Ben de benzer bir konuda başlık açtım birkaç konu altta görebilirsiniz. Benim de 1 aydır aynı problemim var, gece gündüz tüm uykularımıza ağlayarak geçiyor. Benim kızım da 4.5 aylık, farklı aylarda benzer şeyleri yaşıyorsak acaba sıcaklardan mı kaynaklanıyor. 🥹
E

Ebru K.

13 Temmuz 2025 18:22
6 aylık bebek için gündüz 3 uyku yapmanız ideal sabah 7-8 arası uyanmış olması en sağlıklısı sonra ilk uyku 2 saat 2. Uyku 1.5 saat 3. Uyku yarım saat olarak yaparsanız bebeğiniz kendisi zaten uyku saaitinde uyumak isteyecek.. evet bu ara uykuları 9 a gitti biz de 7. Aydayız inatlaşıyor gece uykusunda 8 de uyumamız gerekirken 9u bulduk
R

Rabia N.

13 Temmuz 2025 18:49
Bence saat 7 erken
S

Sinem S.

13 Temmuz 2025 18:51
Bebeğim tam 40 dakika uyuyor bütün uykularını
Z

Zehra Y.

13 Temmuz 2025 19:04
Bizimki 17 aylık oda inanılmaz direniyo uykuya bayılana kadar uyumak istemiyo
B

Burcu T.

13 Temmuz 2025 19:08
Sabah uyanma saati de etkiliyor erken uyanınca erken uykusu geliyor bir de gündüz uykusunu fazla yapıyor olabilir toplamda 3 saati geçmemeli bence gündüz uykusu
S

Sümeyra S.

13 Temmuz 2025 20:16
Merhaba 4 aylık bebeğim var gündüz 10 ar dakikadan 3 uyku gece ise 1.5 saatlik 3 uyku yapıyor düzen asla kuramıyorum sürekli ağlıyor uykusu gelince nasıl oluştururum yardımcı olur musunuz
S

Sinem S.

13 Temmuz 2025 20:20
Bebeğiniz çok az uyuyor ama her bebek farklı bazen her şeyi doğru yapsanızda olmaz 1 buçuk saat dolmasına yakın bebeğinizi odasına götürün perdeleri çekin yanına yayıp onun seyredebileceği şekilde bir kitabı kaldırıp okuyun sakinleşene kadar benim bebeğim o zamanlar odasının kapısına geldiğim an ağlıyordu ama uykuya geçişi kolaydı ben bu şekilde yaptım ben de işe yaradı
E

Ebru K.

14 Temmuz 2025 07:32
4. Aydaki bebekler atak haftasındalar en zor haftalardan gerçekten uykusuz geceler ağlamalı bir de bizim gibi gaz problemi varsa geçmiş olsun ☺️ ama geçiyor rutin oluştueun bebeğinize akşam uykusundan önce duş loş ışıkta masaj kitap okuma vs bi rutini olsun ne akşam aynı saatte

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir