Uykuya Geçişte Kriz
161 görüntüleme
S
Sinem S.
13 Temmuz 2025 17:35
Bebeğim 7 de uykuya geçer güzel bir gece uykusu yapardı 6 aylık oldu 3 4 gündür 9 buluyor uyuması tüm uyku belirtileri olmasına rağmen uykuya direniyor ağlıyor e e diye sadece dışarıda mutlu babıldıyor eve girince mız mız ağlıyor 5 te son uykusunu yapmış bir bebeğin 8.30 da uyuması normal mi ona göre bir düzen oturtacağım
A
Asude
13 Temmuz 2025 18:12
Ben de benzer bir konuda başlık açtım birkaç konu altta görebilirsiniz. Benim de 1 aydır aynı problemim var, gece gündüz tüm uykularımıza ağlayarak geçiyor. Benim kızım da 4.5 aylık, farklı aylarda benzer şeyleri yaşıyorsak acaba sıcaklardan mı kaynaklanıyor. 🥹
E
Ebru K.
13 Temmuz 2025 18:22
6 aylık bebek için gündüz 3 uyku yapmanız ideal sabah 7-8 arası uyanmış olması en sağlıklısı sonra ilk uyku 2 saat 2. Uyku 1.5 saat 3. Uyku yarım saat olarak yaparsanız bebeğiniz kendisi zaten uyku saaitinde uyumak isteyecek.. evet bu ara uykuları 9 a gitti biz de 7. Aydayız inatlaşıyor gece uykusunda 8 de uyumamız gerekirken 9u bulduk
R
Rabia N.
13 Temmuz 2025 18:49
Bence saat 7 erken
S
Sinem S.
13 Temmuz 2025 18:51
Bebeğim tam 40 dakika uyuyor bütün uykularını
Z
Zehra Y.
13 Temmuz 2025 19:04
Bizimki 17 aylık oda inanılmaz direniyo uykuya bayılana kadar uyumak istemiyo
B
Burcu T.
13 Temmuz 2025 19:08
Sabah uyanma saati de etkiliyor erken uyanınca erken uykusu geliyor bir de gündüz uykusunu fazla yapıyor olabilir toplamda 3 saati geçmemeli bence gündüz uykusu
S
Sümeyra S.
13 Temmuz 2025 20:16
Merhaba 4 aylık bebeğim var gündüz 10 ar dakikadan 3 uyku gece ise 1.5 saatlik 3 uyku yapıyor düzen asla kuramıyorum sürekli ağlıyor uykusu gelince nasıl oluştururum yardımcı olur musunuz
S
Sinem S.
13 Temmuz 2025 20:20
Bebeğiniz çok az uyuyor ama her bebek farklı bazen her şeyi doğru yapsanızda olmaz 1 buçuk saat dolmasına yakın bebeğinizi odasına götürün perdeleri çekin yanına yayıp onun seyredebileceği şekilde bir kitabı kaldırıp okuyun sakinleşene kadar benim bebeğim o zamanlar odasının kapısına geldiğim an ağlıyordu ama uykuya geçişi kolaydı ben bu şekilde yaptım ben de işe yaradı
E
Ebru K.
14 Temmuz 2025 07:32
4. Aydaki bebekler atak haftasındalar en zor haftalardan gerçekten uykusuz geceler ağlamalı bir de bizim gibi gaz problemi varsa geçmiş olsun ☺️ ama geçiyor rutin oluştueun bebeğinize akşam uykusundan önce duş loş ışıkta masaj kitap okuma vs bi rutini olsun ne akşam aynı saatte