Uykuya Geçiş
162 görüntüleme
E
Elif
30 Nisan 2026 05:39
Bebeğim 3 ay 5 günlük. Doğduğundan beri kucağımda uyumak istiyor başlarda küçüktü ve temas ihtiyacı olduğundan zorlanmıyordum ama büyüdükçe durum hiç değişmedi. Sürekli kucakta uyumak istiyor. Gece bile kafasını göğüsüme yaslayıp bana sarılır gibi pozisyonda uyuyor. Yatağına koyduğum an uyanıyor. Ama bu baştan beri böyleydi. Nasıl aşacağız bu durumu
E
Esra A.
30 Nisan 2026 07:09
Kızımda öyleydi eşimle sürekli kucağımızda sallayarak yürüyerek uyutuyorduk. Benim artık canıma tak etti çünkü süre uzamaya başlamıştı ve yerine koyunca uyanıyordu. Bizde ayağımızda hafif sallamaya karar verdik ve emzik kullanmaya başladık 3.5 aylıkken. Şimdi ayağımıza yatırdıktan maks 3 4 dk içinde dalıyor uykuları derin. Belki bu da destek ama kucaktan çok daha konforlu

Çağla Y.
30 Nisan 2026 07:15
Ben aşamadım çünkü ilk başlarda o şekilde uyuması beni de cok mutlu edip stresimi azaltıyordu duruma el atmadığım icin de böyle gitti şuan 11 aylık 10.500 kilo hala aynı belim başım koptu gece uykularım haram oldu bu saatten sonra da alıştıramıyorum zaten yol yakınken alın önleminizi emzik vs deneyin bizim ki emzikte tutmadı perişan oldum
E
Elif
30 Nisan 2026 08:59
Emzik tutuyo aslında ama ayrı yatırmaya çalıştığımda çok ağlıyor ve sallanmaktan hoşlanmıyor bizimki anakucağında deniyorum bazen onu da istemiyor illa kucak olacak uykudan bayılıyor yine uyumuyor kucağa gelir gelmez sızıyor
Ö
Özge T.
30 Nisan 2026 09:09
Benim oğlumda böyleydi şöyle bi yol bulmuştum, kolumda uyuduğu zaman yavaşça onunla beraber uzandım, vücudu yatakta başı kolumdaydı böyle gitti bir süre, sonra kolumu başının altından almaya başladım ama yanından kalkmadım, sonra sonra da kalktım artık. [4.ayda](4.ayda) yatağa bırakabiliyordum artık ama onda da yan yatırma yastığı kullandım sırt üstü yatınca uyanıyordu

Hatice C. ..
30 Nisan 2026 09:16
Ayakta sallamaya alıştırın ilk uyku ihtiyacında hemde ağlıyo durmuyo demeden bide seveceği bi müzikle ister anne karnındaki ses olarak açın ister hafif tınısı olan bi müzik dinleye dinleye alışır uyur diğer türlü kilo aldıkçada kucakta zor olucak uyutmak
T
Tülay A.
30 Nisan 2026 09:23
Nasıl mesaj yazıyoruz arkadaşlar ben bulamadım
Yükleniyor...