Uykuya Geçerken Meme

64 görüntüleme
R

Rukiye A.

2 Mart 2026 10:16
3 aylık bebeğim sürekli emmek istiyor çığlık çığlığa ağlıyor özellikle uykuya yatıracağım zamanlar bu durum daha da artıyor. Oysaki doktor 3 saatten erken vermemem gerektiğini söylemişti ama çığlıklar bitmiyor. Emzik kabul etmediği için emzikte veremiyorum almıyor
C

Ceyda Ü.

2 Mart 2026 10:21
Merhaba bebeğinize uyumadan en az yarım saat önce besleyin belki gazi oluyor olabilir. benim bebeğim de reflü çıkmıştı bu yüzden erken besleyip dik tutuyorum. daha rahat uyuyor belki yattığında bir sancısı oluyordur.
M

Melek T.

2 Mart 2026 10:24
Rukiye hanım benim bebeğim de hep emerken uyumak istedi bebekliğinden itibaren , aynı şekilde benim doktorumdan 3-4 saatte bir emzir diyordu ama ben başaramadım , bebeğim 7 aylık oldu hala emerek uyuyor
T

Tugba C.

2 Mart 2026 11:56
Bebegim 18 aylik her istediğide veriyorum bnce daha cok kucuk o kadar aglatmayin meme icin bana doktorum o aylardayjen ne zaman isterse vereceksin demisti cunku sadece beslenmek icin istemiyorlar gaz sancisi vs olabiliyor
R

Rukiye A.

2 Mart 2026 12:13

Ceyda Ünlü

Merhaba bebeğinize uyumadan en az yarım saat önce besleyin belki gazi oluyor olabilir. benim bebeğim de reflü çıkmıştı bu yüzden erken besleyip dik tutuyorum. daha rahat uyuyor belki yattığında bir sancısı oluyordur.

Onu da dendim malesef ama bu sefer tekrar istiyor
R

Rukiye A.

2 Mart 2026 16:49

Tugba Ckn

Bebegim 18 aylik her istediğide veriyorum bnce daha cok kucuk o kadar aglatmayin meme icin bana doktorum o aylardayjen ne zaman isterse vereceksin demisti cunku sadece beslenmek icin istemiyorlar gaz sancisi vs olabiliyor

Uyumak için istiyor zaten meme olmayınca uyumuyor çığlık çığlığa bağırıyor
Afranur K.

Afranur K.

2 Mart 2026 17:01
3 ay destek / destekli uyuyor vs. Demek için bence erken, 5. Ayda bu sorunların çözüme kavuşması gerektiğini düşünüyorum.

İlk 3 ay meme çocuğu o çünkü, 3 aaatte bir emzirme olayı da bence her bebek için geçerli değil biz 5. Ayımızdayız, 2 saatte bir emmek istiyor acıkıyor. İlk 3 aydakken bazen saat başı emerdi. Şu an bence akış içinde hareket etmelisiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir