Uykuya Geçerken Çığlık Atma

58 görüntüleme
V

V.sezen

13 Nisan 2026 20:10
memede uyuyan bebeğime kendim 10 gündür eğitim vermeye çalışıyorum kademeli azaltarak yatakta pışpat ile yatağa rutinlere alıştırmaya başlamıştım alışmıştı da aslında uyutma sürem kısalmıştı ama 2-3 gündür odaya girdiği anda çığlık atıyo kapıyı perdeyi çekerken tulumu giyerken bağırıyo ağlıyo çığlıkla tepki mi gösteriyor korkuyo mu zorlanıyo mu anlayamadım uyuyana kadar bağırıyo daha kucaktayken normal mi yanlış bişey mi var
S

Sena Ç.

13 Nisan 2026 22:03
Merhaba bebeğimi uyutmak için kucağımıza aldığımızda uyku moduna girdiği anda gözlerini kapatmadan iki üç kere çığlık atıyor ve sonrasında uykuya dalıyor bizde en başlarda çok korkmuştuk fakat korkulacak bir şey olmadığını gördük. Hatta uykudan önce son çığlık diye tanımladık kendimizce:)
V

V.sezen

13 Nisan 2026 22:05

Sena Çakmak

Merhaba bebeğimi uyutmak için kucağımıza aldığımızda uyku moduna girdiği anda gözlerini kapatmadan iki üç kere çığlık atıyor ve sonrasında uykuya dalıyor bizde en başlarda çok korkmuştuk fakat korkulacak bir şey olmadığını gördük. Hatta uykudan önce son çığlık diye tanımladık kendimizce:)

Çok doğru bi tanım olmuş sağolun 😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir