Uykuya Geçerken Ağlama
64 görüntüleme
B
Büşra B.
17 Ağustos 2025 16:36
Herkese merhabalar. Benim kızım 11 haftalık son iki haftadır uykusu gelince mızmızlanma ama aynı zamanda uykuya geçişte direnme başladı. Çok güzel bir uyku düzeni oluşmuştu 5. Haftadan sonra şuan uyku bayağı bir problemli. Onun dışında eli sürekli ağzında ve resmen bir salya şelalesi durumu var. Diş için erken ama bi yerde diş etlerinin hazırlığı bu tarz durumlar yapar denmişti diye biliyorum. Bu hafta kendi doktoruna gideceğiz ama size de sormak istedim eğer sıkıntı diş hazırlığı ise neler yapabilirim mesela karanfil kürü falan yapabiliyor muyuz şuan?
B
Buket K. ..
17 Ağustos 2025 17:07
Dişten ziyade oral dönem başlangıcıdır ellerini vs keşfediyor benim 16 haftalik elleri hep ağızda uzun bi suredir. Birde bizim doktor 6. Aya kadar uyku düzeni beklemeyiz 2 düzelir 3 bozulur demişti. Kendilerinin farkına vardıkça uykular bozuluyo endişe etmeyin. Benimki de bu ara cok uykuya direniyor en son artık çığlık kiyamet ağlıyor sonra uykuya rahatça dalıyor. Karanfil kürü yapılması riskli diye biliyorum ama yine de doktorunuza sorun

Mihriban Y. ..
17 Ağustos 2025 17:14
Bebeğim 15 haftalık özellikle gündüz uykularında bir iki dakika ağlayıp öyle dalıyor yeterli uyanıklık süresi veriyorum ona rağmen ağlamayı ortadan kaldıramadım