Uykuya Geçememe
237 görüntüleme
E
Elanur P. ..
5 Haziran 2026 00:39
Oğlum 15 aylık bazen gece uykusuna geçmekte çok zorlanıyor. Uykusu var ama bir türlü dalamıyor, yatakta bi o tarafa bi bu tarafa atıyor kendini. Ağrısı vardır diye ilaç veriyorum ilacın üstünden yarım saat geçmesine rağmen hala aynı davranışı sergiliyor nedeni nedir acaba?

Sibel Y.
5 Haziran 2026 01:04
Demekki ağrısı yok gereksiz yere ağrı kesici vermeyin gün içerisinde aşırı uyarana tv tablete maruz kalıyor mu ya da yeteri kadar dinleniyor mu uyku saatleri dengeli mi bir çok şeyi bebek özelinde değerlendirmeniz lazım
S
Sümeyra
5 Haziran 2026 08:36
Muhtemelen diştir bizde öyleyiz normalde de uyuyan bir çocuk değil ama bu kadar huysuz olmasının sebebi diş patlaması 😩
E
Elanur P. ..
5 Haziran 2026 10:36
Demekki ağrısı yok gereksiz yere ağrı kesici vermeyin gün içerisinde aşırı uyarana tv tablete maruz kalıyor mu ya da yeteri kadar dinleniyor mu uyku saatleri dengeli mi bir çok şeyi bebek özelinde değerlendirmeniz lazım
E
Elanur P. ..
5 Haziran 2026 10:39
Muhtemelen diştir bizde öyleyiz normalde de uyuyan bir çocuk değil ama bu kadar huysuz olmasının sebebi diş patlaması 😩

Sibel Y.
5 Haziran 2026 10:53
Ağrısı olmadığında genelde daha kolay uyuyor, ağrısı varsa kafasına vuruyor kulaklarıyla oynuyo ilaca başvuruyorum mecbur. İlaca rağmen uyumamasına anlam veremiyorum da o da büyümeyle gündüzki aktiflikle alakalı heralde
S
Sümeyra
5 Haziran 2026 14:59
Köpek dişleri çıktı şuan başka yok gibi ama huysuzluk yapıyor arada
E
Elanur P. ..
6 Haziran 2026 06:55
Dişler tam boyutuna gelene kadar ağrıyor anlamak lazım adapte olacak güzel anne geçecektir umudumuz olsun hep sağlıcakla
Yükleniyor...