Uykuya Direnme
203 görüntüleme
B
Beyza G.
12 Ağustos 2026 16:33
Merhabalar
Bebeğim 9 aylık ve özellikle [8.ay](8.ay) atağından beri inanılmaz uykuya direniyor. Ne ayakta sallayarak ne kucakta hiç bir şekilde uyutamıyorum. Gözleri kapalı bir şekilde ağlaya ağlaya beni itiyor. Aramızda güvenli bağ olduğuna inanıyorum canı gönülden benden başka kimsede uyumuyor. Ama artık o kadar yoruldum ve psikolojik olarak bittim ki uyumadığında artık sinirleniyorum ve biraz ona yansıtmaya başladım çok üzülüyorum. Böyle bir durum yaşayan varsa bana tecrübelerinizle bi akıl verebilir misiniz lütfen
Bebeğim 9 aylık ve özellikle [8.ay](8.ay) atağından beri inanılmaz uykuya direniyor. Ne ayakta sallayarak ne kucakta hiç bir şekilde uyutamıyorum. Gözleri kapalı bir şekilde ağlaya ağlaya beni itiyor. Aramızda güvenli bağ olduğuna inanıyorum canı gönülden benden başka kimsede uyumuyor. Ama artık o kadar yoruldum ve psikolojik olarak bittim ki uyumadığında artık sinirleniyorum ve biraz ona yansıtmaya başladım çok üzülüyorum. Böyle bir durum yaşayan varsa bana tecrübelerinizle bi akıl verebilir misiniz lütfen
E
Elifnur G.
12 Ağustos 2026 16:55
Sema ile Uyudu Instagram adresine girin ve uyku eğitimi verin. Altı aylıktan beri kendi başına her halükarda uyuyor uyumasa da yatakta geziyor beni pek çağırmıyor ben uyumaya devam ediyorum. Şu an dokuz aynıyız her ay uyku süreleri değişiyor ve yazıyorum nasıl bir plan uygulayacağız diye sağ olsun hep yardımcı oluyor 1000 TL bir ücret alıyor uygulama satın alabilirsiniz günümüz şartlarında hiçbir şey değil güvenin çocuk için de sizin için de harika
Yükleniyor...