Uykuya Direnme
220 görüntüleme

Ayşenur K.
8 Ağustos 2026 01:44
11 aylık bebeğim gündüz uykularına da çok direniyor ama gece uykusuna acayip zor geçiyor uyumak istemiyor resmen napabilirim lütfen fikri olan yazarsa sevinirim .

Hatice N.
8 Ağustos 2026 01:49
Genelde oyuna doymamış olabiliyorlar uyku danışmanı bir arkadaşım için öyle söylemişti o bıkana yorulana kadar oyun oynuyorlardı gece uykusundan önce daha da kolaylaştı demişti tamamen odağı başka birşeye dağıtmadan bebişle zaman geçiriyorlardı

Ayşenur K.
8 Ağustos 2026 01:50
Genelde oyuna doymamış olabiliyorlar uyku danışmanı bir arkadaşım için öyle söylemişti o bıkana yorulana kadar oyun oynuyorlardı gece uykusundan önce daha da kolaylaştı demişti tamamen odağı başka birşeye dağıtmadan bebişle zaman geçiriyorlardı

Hatice N.
8 Ağustos 2026 01:54
Gün içersinde elimden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyorum aslında bu aralar zaten tek uykuya geçti gün içinde de çok uyumuyo en fazla 20 dk 12 gibi uyuyup geri kalkıyo ne zamana kadar böyle devam etcek bilmiyorum bazen sesimi yükseltiyorum sabrım tükeniyor sonra da vicdan azabı çekiyorum napıcam bilmiyorum
Bide bu kadar üzmeyin kendinizi bizde insanız sesimiz yükselebiliyor yoruluyoruz tadını çıkarın ne o bir daha bu aylara dönebilecek ne de siz umarım bir an önce düzelir bebişin uykuları 🙏🏻

Ayşenur K.
8 Ağustos 2026 01:59
İnanın hepimiz böyleyiz ama bizde yoruluyoruz üzülüyoruz oyüzden kendinizi yıpratmayın uyku geçişleri oluyor ben genelde o geçişleri yakalayıp destek vererek düzelttim ne bileyim pışpışladım yada dönüyosa yardımcı oldum rahat hareket edip uyanmamasını destekledim daha doğrusu ama bence gün içinden ziyade bide bunu deneyin uyku saatinden bir saat önce mümkünse tabi herşeyi bırakıp sadece onunla oynayın farkı görüceksiniz
Bide bu kadar üzmeyin kendinizi bizde insanız sesimiz yükselebiliyor yoruluyoruz tadını çıkarın ne o bir daha bu aylara dönebilecek ne de siz umarım bir an önce düzelir bebişin uykuları 🙏🏻

Fatma N. S.
8 Ağustos 2026 03:40
Aralarında 1 sene olmak şartı ile iki oğlum var 2 ve 1 yaşındalar. Bu sorunları iki senedir cok yaladım bağırdım üzüldüm ağladım telafi etmeye çalıştım ama şimdilerde bakıyorum düşünüyorum kendimi öğle uykusu gece saati o bu şu diye şartlayıp stresimi onlara yansıtmışım şimdilerde sadece onlara düzenin bu olduğunu anlatıyorum öğle uykusuna fecerken yarım saat uyuyp uyandıklarında neler yapacağımızı anlatıyorum ve ve tüm öfkeme yorgunluğuna rağmen onları öpe mpe uyutmaya calısıyorum benları şartlı değil de sabırlı yapınca o stresten arınunca cocuklara da yansıdığını farkettim
Yükleniyor...