Uykuya Direnme
107 görüntüleme
Z
Zeynep M.
11 Haziran 2025 13:12
Bebeğim 8 ay 21 günlük ayakta sallayarak uyuturdum bu kaç gündür uyumuyo kucakta uyutmaya emzirirken uyutmaya çalışıyorum olmuyo uykusu geldi mi çatlatıyor kendini aşırı ağlıyo ne kucakta duruyor ne yere bıraksam duruyor ister istemez aşırı geriliyorum ne yapsam bilmiyorum nasıl düzelir bu durum? Gündüz uykuları bazen 2 bazen de 3 uyku yapıyoruz gece de uyuyo ama sık sık emmek için uyanıyo emip uykuya devam ediyo ama gece de aşırı dönğyor
R
Radiye ..
11 Haziran 2025 17:07
Gündüz 3 uyku fazla. En fazla 2 olmalı toplam gündüz uyuduğu saat 2.5-3 saati aşmamalı. Diş çıkarma sürecinde olabilir. Diş süreci dediğimiz durum malesef ki bir kaç günlük olmuyor. Bazen haftalarca sürüyor. Bir de bebeğinizi gözlemleyin. En iyi siz tanırsınız. Neye ihtiyacı olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Doğru gözlem doğru sonuca ulaşmak demek. Allah bağışlasın🌸
N
Nur P. İ.
11 Haziran 2025 22:45
Bebeğim sizin bebeğinizin ayına yakın aynı şeyleri halen daha yaşıyorum uykuya gecme için ona yardımcı olmaya calısıyorum daha sessiz ortam veya ağrısını hafifletecek şeyler mesela kaşıyıcı veya parmağa takılan kaşıyıcı ile ovalayınca alt üst bölgeyi biraz rahatlayıp uykuya geçisi kolaylasıyor Problem diş diye düşündüm bende de o şekilde oluyor halen daha. Bazen yorulup yataga koyuyordum aglıyor gibi yapıyordu uykuya geçerken sonra öyle uyuyakaldıgı oluyordu yani kendince sesler cıkarıp uyuyordu. Gerilmeniz normal sıkıntılı bi durum ama geçecek . Uyumak istiyorlar ama uykuya geçişte zorlanıyorlar..
N
Nur P. İ.
11 Haziran 2025 22:50
Uyku sayısı sabah bendede o şekildeydi uyumak isteyen çocugu uyutmamaya direnmek ters tepebiliyor. Uykusu varsa uyuttum Sayısı kendi düzeninde yavaşca düştü zatenn şuan günde 2 uyuyor.Suan 10 aylık bebeğim 1.5 ay erken doğdu. Zaten uykuya geçme stili bile değişkenlik gösteriyor..
B
Beyza ..
12 Haziran 2025 07:56
Uyku sayısı 3 ye düştüğünde mesela 8 de kalkti diyenimiz uykusunu ve 2. Uykusunu ne zama yaptiriyorsunuz 3 saat arasimi oluyor yoksa 2.5 saat mi nasıl oluyor