Uykuya Direniş. Acillllll Yardım Lütfen

162 görüntüleme
Ş

Şeyma N. Y. ..

18 Mart 2026 01:11
27 aylık. Normalde emerek uyurdu. Emzirmeyi 25 ay civarı bıraktık. Sonra bi şekilde sallayarak falan uyutuyordum. Şimdiler 10,15 gündür. Asla sallanmak istemiyor. Zorla yatırıyorum. Hatta gece ansızı çığlık çığlığa uyandığı zamanlar oluyor. Ne kucağa geliyor, ne sallanıyor. Kendi kendine ağlıyor. Hatta bir gece 2de kalkıp 6 buçuk da yattı. Bi gece 2 buçukta kalkıp 7 buçukta yattı. Napıcam şaşırdım.
İ

İpek D.

18 Mart 2026 01:20
Uyku damlası veriyor musunuz buna sebep olabileceğini duydum çoğu kişiden
Ö

Özge Ü.

18 Mart 2026 01:33
Ay ben de aynı durumdayım ben emziriyorum bi de ona rağmen uyumuyor. 12:30 da uyandı şimdi babasıyla ağlıyor birazdan ben devralacağım sallanmak istemiyor emmek istemiyor öylece ağlıyor 😅
Ö

Özge Ü.

18 Mart 2026 02:19
Şeyma hanım konudan bağımsız emmeyi nasıl bıraktırdınız? Benim bebeğim emmeden uyumuyor çok zorlanıyorum buraya da yazdım birkaç kez kimse cevap vermedi
Ş

Şeyma N. Y. ..

18 Mart 2026 03:16
İpek Duman
Uyku damlası veriyor musunuz buna sebep olabileceğini duydum çoğu kişiden
Hayır. Hiç vermedim
Ş

Şeyma N. Y. ..

18 Mart 2026 03:24
Özge Üst
Ay ben de aynı durumdayım ben emziriyorum bi de ona rağmen uyumuyor. 12:30 da uyandı şimdi babasıyla ağlıyor birazdan ben devralacağım sallanmak istemiyor emmek istemiyor öylece ağlıyor 😅
Ya çok zor bişey gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Emmeyi biran da kesmedim. Çünkü çok düşkündü. Kademeli kestim. 1 ay sürdü. Önce 3 hafta kadar öğlen uykusunu uyurken vermedim. Sonra ara öğünleri kestim. Sabah kalkınca vermedim. Oyaladım. Böylece 3 hafta falan oldu. Sonra emerek uyutmayı kestim ama 1 hafta kadar gece uyandığında vermeye devam ettim. En son artık gece uykusundan kalkınca da vermedim. Kararlı ve sabırlı olmak lazım kırıcı olmamak lazım. Mme uyudu şimdi uyku Zamanı. Diyordum. Fazla cümle kurmak yok. Evet ağladı evet uyumadı ama 3 gece sonunda istemedi. Sebepsiz yere ağlıyordu. Neyse 1 haftada o sürdü. Sonra uykuları tam düzene girmişti ki bu durum oldu. İnşallah geçer
Ö

Özge Ü.

18 Mart 2026 07:44
Teşekkür ederim cevabınız için sağolun 🙏🏼 dönemseldir muhtemelen bu da geçecek en azından ben kendimi böyle avutuyorum 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir