Uykuya Direnç

233 görüntüleme
F

Felek Ç.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 00:49
Bebeğim 6 aylık uykuya geçişlerde çok sinirli saçını çekiyor gözlerini kızartana kadar övüyor engel olmaya çalışsamda bi şekilde yapıyor uyumamaya çalışıyor diş kaşıntıları hala devam ediyor görünürde diş yok
S

Sena S.

6 Ağustos 2026 00:55
Geliyor dişler muhtemelen Felek hanım emziriyorsanız meme teklif edebilirsiniz uyku öncesi hafif soğuk uygulama yapabilirsiniz diş etlerine soğuk meyveyle olur diş kaşıyıcısı varsa jel formundaysa dondurabilirsiniz. Sağlık ocağından doktorum jel yazmıştı hiç faydası olmadı o kadar yorulmuştum ki bay bay night damla bile kullandım hiç faydası olmadı ama her bebek farklı her şeyi denemeye çalışın umarım rahatlatan bir formül bulursunuz
F

Felek Ç.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 00:58
Diş jeli aldım eczaneden nursey ama kısa süreli rahatlatıyor kaldığı yerden devam mesela dün 1 saat gündüz uykusu yaptı . Kucağa da alıştı indir kaldır kafayı yemelik oldum artık :((
S

Sena S.

6 Ağustos 2026 01:04
Felek Çelik
Diş jeli aldım eczaneden nursey ama kısa süreli rahatlatıyor kaldığı yerden devam mesela dün 1 saat gündüz uykusu yaptı . Kucağa da alıştı indir kaldır kafayı yemelik oldum artık :((
Süreç biraz zor sabırlı olun çevrenizde destek isteyebileceğiniz kimse varsa bir saat de olsa bebeği emanet edip kendinize vakit ayırın ben gurbette tek başıma atlatmaya çalıştım çok yıprandım umarım destek alabileceğiniz biri vardır hiç değilse eşinizle gece nöbeti yapın bebeklerimiz zaten önceliğimiz tabiki iyi olsunlar istiyoruz ama ateş vs sorunu yoksa akışında ilerliyor ne yaparsanız yapın çok da değişen bir şey olmuyor ancak kendimizi ihmal ediyoruz maalesef en azından mentalinizi sağlam tutmaya çalışın
C

Cansel S.

6 Ağustos 2026 02:03
öncelikle allah kolaylık versin 🙏 o dönemler biz de çok çektik ama tetagil’i siddetle tavsiye ederim gerçekten rahatlatıyordu
F

Felek Ç.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 03:28
Sena Sy
Süreç biraz zor sabırlı olun çevrenizde destek isteyebileceğiniz kimse varsa bir saat de olsa bebeği emanet edip kendinize vakit ayırın ben gurbette tek başıma atlatmaya çalıştım çok yıprandım umarım destek alabileceğiniz biri vardır hiç değilse eşinizle gece nöbeti yapın bebeklerimiz zaten önceliğimiz tabiki iyi olsunlar istiyoruz ama ateş vs sorunu yoksa akışında ilerliyor ne yaparsanız yapın çok da değişen bir şey olmuyor ancak kendimizi ihmal ediyoruz maalesef en azından mentalinizi sağlam tutmaya çalışın
Maalesef gurbetteyim ve hani bırakabileceğim kimse yok eşim sağ olsun yardımcı oluyor ama gene de yetmiyor hala uğraşıyorum evet gerçekten gurbette zorluğu daha çok oluyor.
F

Felek Ç.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 03:29
Cansel Sefer
öncelikle allah kolaylık versin 🙏 o dönemler biz de çok çektik ama tetagil’i siddetle tavsiye ederim gerçekten rahatlatıyordu
Allah razı olsun muhtemelen onu alacağım çok tavsiye var
K

Kübra N. A.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 05:00
Benimki de diş sürecinde olduğu için emzirerek uyutmaya bi alıştırdım şimdi bıraktırmaya çalışıyorum çok zor. Sürekli emmek istiyor çok kilo aldı tetagil veya emziğini buzluğa koyup onu verin rahatlatıcaktır diş kaşıyıcılar da çok etkili oluyor
F

Felek Ç.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 17:24
Kübra Nur Altınay
Benimki de diş sürecinde olduğu için emzirerek uyutmaya bi alıştırdım şimdi bıraktırmaya çalışıyorum çok zor. Sürekli emmek istiyor çok kilo aldı tetagil veya emziğini buzluğa koyup onu verin rahatlatıcaktır diş kaşıyıcılar da çok etkili oluyor
Emzik emmiyor alıyordu normalde sürekli mastit olduğum için emzirme danışmanımla bıraktık emziği . Bende hep memede uyutuyorum beşiğe bırakınca uyanıyor ve ayrıuetten bi yarım saatten fazla bide beşikle uyutmaya çalışıyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir