Uykuya Direnç
159 görüntüleme
A
Anonim
26 Temmuz 2026 10:10
Kızım 1 aya yakındır uykuya direniyor. Fakat dün akşam gece uykusuna tam 21.30 civarı geçecekken kolik gibi ağlama krizine girdi ve me yaptıysak sakşnleştiremedik. 2 saate yakın nefesi kesilşrcesine agladı. En sonunda uyudu ama çok çaresiz kaldık

Hatice E.
Premium Üye
26 Temmuz 2026 10:13
Merhaba, bebeğiniz kaç aylık? Uyanıklık saatlerine dikkat ediyor musunuz? Gündüz uykuları düzenli mi birde akşam 17:00 den sonra gece uykusu öncesi uyuyor mu?
A
Anonim
26 Temmuz 2026 10:20
Merhaba, bebeğiniz kaç aylık? Uyanıklık saatlerine dikkat ediyor musunuz? Gündüz uykuları düzenli mi birde akşam 17:00 den sonra gece uykusu öncesi uyuyor mu?

Hatice E.
Premium Üye
26 Temmuz 2026 10:26
Merhaba, Kızım 4bucuk aylık. Uyku rutinlerine gündüz uyku saatlerini kaçırmadan uyutmaya çok dikkat ediyorum. 5den sonra da uyuyor mecburen çünkü gündüz uykuları da çok kısa (yarım saat civarı). Bir de artık rutinleri öğrendi. Onları yapmaya başlarken bile huysuzlanmaya başlıyor
A
Ayşe H. B.
26 Temmuz 2026 11:03
Benim bebeğim 4 aylık uyku gerilemesini 5. Aya girmeye yakın başladı şuan 5 ay 20 günlük hala aynı devam ediyor😕 Osman hocanın videolarında soru cvplarında 5 aylık bebek beslenme için kalkmayadabilir diyor ama benim bebeğim sık kalkıyor ne yapcam şaşırdım
Yükleniyor...