Uykuya Direnç

159 görüntüleme
A

Anonim

26 Temmuz 2026 10:10
Kızım 1 aya yakındır uykuya direniyor. Fakat dün akşam gece uykusuna tam 21.30 civarı geçecekken kolik gibi ağlama krizine girdi ve me yaptıysak sakşnleştiremedik. 2 saate yakın nefesi kesilşrcesine agladı. En sonunda uyudu ama çok çaresiz kaldık
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
26 Temmuz 2026 10:13
Merhaba, bebeğiniz kaç aylık? Uyanıklık saatlerine dikkat ediyor musunuz? Gündüz uykuları düzenli mi birde akşam 17:00 den sonra gece uykusu öncesi uyuyor mu?
A

Anonim

26 Temmuz 2026 10:20
Hatice Erol
Merhaba, bebeğiniz kaç aylık? Uyanıklık saatlerine dikkat ediyor musunuz? Gündüz uykuları düzenli mi birde akşam 17:00 den sonra gece uykusu öncesi uyuyor mu?
Merhaba, Kızım 4bucuk aylık. Uyku rutinlerine gündüz uyku saatlerini kaçırmadan uyutmaya çok dikkat ediyorum. 5den sonra da uyuyor mecburen çünkü gündüz uykuları da çok kısa (yarım saat civarı). Bir de artık rutinleri öğrendi. Onları yapmaya başlarken bile huysuzlanmaya başlıyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
26 Temmuz 2026 10:26
Hatice
Merhaba, Kızım 4bucuk aylık. Uyku rutinlerine gündüz uyku saatlerini kaçırmadan uyutmaya çok dikkat ediyorum. 5den sonra da uyuyor mecburen çünkü gündüz uykuları da çok kısa (yarım saat civarı). Bir de artık rutinleri öğrendi. Onları yapmaya başlarken bile huysuzlanmaya başlıyor
4. Ay uyku düzenlerinin bozulduğu aslında yeni bir düzene girmek için bozulduğu diyelim zaman dilimi. Osman hocanın 4. Ay videosunu izlediniz mi bilmiyorum ama bir şeylerin düzene gireceği anlamında bozulan yetişkin gibi olacağını vurguluyor. Benim bebeğimde bazen direnç gösteriyor ozaman çok zorlamıyorum hemen bırakıyorum bir 15 dk sonra deniyorum direk uyuyor. Bahsettiğiniz durumu 2 kere bizde yaşadık çok korkmuştum sanki bir yeri acıyor gibi ağlıyordu karanlık odada ayakta hafif tempo göğüsümde sakinleştirerek yarı uykulu yatırdım ve sakinleşmişti. 4. Ayda bunları yaşamanız sanırım çok normal sağlıkla büyüsün.
A

Ayşe H. B.

26 Temmuz 2026 11:03
Benim bebeğim 4 aylık uyku gerilemesini 5. Aya girmeye yakın başladı şuan 5 ay 20 günlük hala aynı devam ediyor😕 Osman hocanın videolarında soru cvplarında 5 aylık bebek beslenme için kalkmayadabilir diyor ama benim bebeğim sık kalkıyor ne yapcam şaşırdım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir