Uykuya Direnç
180 görüntüleme
G
Gamze Ö. A.
21 Mayıs 2026 15:32
17. Haftadayiz uykuya dalamıyor çok zor oluyor. Yarım saat uyuması için bir saat çabalıyorum. Uyaniklik süresini takip edip uyutmak istiyorum ağlaya ağlaya uyuyor ne zaman normale döneriz
N
Nazlıcan
Premium Üye
21 Mayıs 2026 16:19
Biz de 16.haftadayız bizim de böyle maalesef ki, uyanıklık süresini de takip etsem, çocuğu da gözlemlesem farketmiyor uykuya geçmeye çalıştığı anda gözleri kapalı ağlıyor kıyametler kopartıyor.. 15 dakika uyuyacak diye 1 saat çarşafta sallıyoruz, bazen aklımı yitireceğimi düşünüyorum. [4.ay](4.ay) atağındayız, ne zaman düzelecek bilmiyorum ama geçecek sabredelim..
K
Kübra B.
21 Mayıs 2026 16:24
4. Ay en zorlarından biriydi benim için memeden asla ayrılmıyor sadece orada uyuyordu. Birazcık sabır akışına bırakın 4 bitince biraz daha rahatlıyorsunuz
G
Gamze Ö. A.
21 Mayıs 2026 16:25
Bizim hep böyleydi ikinci aydan sonra. Bunu alışkanlık haline getirmiş gibi hissediyorum
T
Tuğba G.
21 Mayıs 2026 16:47
Şu an bizim de öyle [18.haftadayız](18.haftadayız) gündüz de akşam da uykuya direniyor ağlıyor sürekli kalkmak istiyor kucağa alıyoruz bir süre sonra ağlıyor yatırıyoruz ağlıyor uykusu olsa bile ağlıyor direniyor sakinleştirip yatırıyım diyorum yine ağlıyor sadece sallanarak uyuyordu o da hemen uyutmuyor umarım bir an önce biter o ağladığında ben de ağlıyorum bazen kolaylıklar dilerim bu durumda olan annelere :) Geçeceğini bilsekte yine de o durumun içindeyken pozitif çok olamıyoruz ama yapay zeka ve ataklarla ilgili bilgiler hesaplamalar olan sitelerde [19.haftaya](19.haftaya) girince ya da [19.hafta](19.hafta) bitince rahatlanacağını söylüyor bebişlerimizin sevgisine sığınıp bekleyeceğiz sanırım
K
K.Y
21 Mayıs 2026 21:42
4. Ay en zorlarından biriydi benim için memeden asla ayrılmıyor sadece orada uyuyordu. Birazcık sabır akışına bırakın 4 bitince biraz daha rahatlıyorsunuz
Memede uyumaya alışmasını da istemiyorum bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyorum bunalıyorum 😞
K
Kübra B.
21 Mayıs 2026 21:58
Ya instada herkes kendini bilir kişi ilan ettiği için memede uyuması yanlışmış gibi hissettiriyorlar halbuki çok doğal 15 aylık oldu hala memede uyuyor artık daha kısa sürüyor bir gün zaten bu iş bitecek keyfini çıkarmak gerek bazen çok bunaltıyor ama geçiyor düzene giriyor gönlünüzü ferah tutun hepimizin bebeği o anlatılan kalıplara sığmayacak kadar özel❤️ benim deneyimleyip etkisini gördüğüm yöntem sabah yürüyüşleri oldu. Uyku düzeni sağlamada
H
Hİ
31 Mayıs 2026 19:13
Bizim hep böyleydi ikinci aydan sonra. Bunu alışkanlık haline getirmiş gibi hissediyorum
Yükleniyor...