Uykuya Dırenc
131 görüntüleme
A
Ayşe
4 Aralık 2025 14:16
Yakın zamanda altı aylık olacak uykulara dırenme gece sık uyanma yasayan var mı sebebı ne olabılır gunduz de hep mızmız sıkılıyor her seyden
M
Melis B.
4 Aralık 2025 14:39
Aymı şeyi bende yaşıyorum 5 ay 19 günlük bebeğimle ne yapacağımı şaşırdım diş sancısı diye düşünüyorum birde bebeğim emerek uyuyor o yüzdende sık uyanıyor destek olarak emmek için
E
Elif N.
4 Aralık 2025 15:14
Hem de nasıl, gece kaç kere kalktığımı bilmiyorum
A
Ayşe
5 Aralık 2025 02:30
Melis hanım süt üretiminizi nasıl koruyorsunuz uykusuzluk vs vazıyet synı
E
Edanur b.
5 Aralık 2025 05:21
Ayşe hanım benim oğlum da yeni 6 aylık oldu ve dediğiniz gibi ne gece ne gündüz hiç uyumamıştı. Bizimki diş ağrısından yapıyordu ve büyüme atağı da 22-26 hafta arasında oluyormuş. İkisinden biri olabilir
E
Edanur b.
5 Aralık 2025 05:24
Benim sütüm de kesildi bu dönemde. Ben sütümü promalt ve hipp emziren anne içerek+ günde minimum 3-3,5 litre su ve mutlaka günlük 1200 mg olacak şekilde süt ürünleri tüketerek geri getirebildim ama hala az geliyo. Siz da bu şekilde artırabilirsiniz
D
Duygu M. E.
5 Aralık 2025 06:40
Bizde aynı durumdayız 5 ay 16 günlük gündüz uykuları normal hatta daha iyi geceye göre gece 2olmadan asla uyumuyor uyuyana kadar da sürekli mızmız bende dişe yoruyorum çünkü sürekli eli ağzında tuttuğu her şeyi ağzına götürüyor deli gibi saldırıyor parmağımızı yakaladığı an kemiriyor resmen 😅 bende sağda solda uyku düzeni kuran anneleri gördükçe kendimi kötü hissediyorum açıkçası herkesin bebeği uyuyor da benimki uyumuyor tribine giriyorum bazen şimdide akışına bıraktım her bebek özel hepsinin kimyası ayrı ne zaman uyumak isterse öyle uyusun eğitim vs de düşünmüyorum illa ki uyumayı öğrenecekler henüz çok küçükler
M
Melis B.
5 Aralık 2025 07:32
Zaman zaman azalıyor maalesef sütüm. Bulgur pilavı çok işe yarıyor bende süt konusunda.
A
Ayşe
5 Aralık 2025 09:00
Cok tesekkür ederim bılgı ve tecrubelerınız ıcın iki alt dısı cıktı ama ona ragmen bahsettıgım sekılde olunca sorsyım dedım buyume atagı olabılır dıye yorumladım ben yazılanlardan🙏🏻🌸