Uykuya Dalmayi Kolaylaştıran Bay Bay Night Damla

379 görüntüleme
P

Pınar Y. ..

Premium Üye
13 Ocak 2026 22:18
Bay bay Night damla kullanan var mı?
Papatya ıhlamur ve Melisa özü içerisinde olduğu için uykuya geçişi sağlıyor zararni gören var mıdır?
M

Melike M.

13 Ocak 2026 22:21
1 yaşında bebeğim var kolik bi bebekti.Bu zamana kadar hiç kullanmadım bana bu tarz şeyler pek doğru gelmiyor.Bu benim şahsi fikrim tabiki her annenin fikri ayrıdır.Ama kullanan anneler sadece uykuya geçerken örnek veriyorum 30 dk da degilde 10 dakikada uyudugunu söylüyor.Gece uyanmalarına yada uyandığında uykuya dalmasında kolaylık sağlamıyor diyorlar. @Pınar Yıldız
A

Arzu D. ..

13 Ocak 2026 22:30
Bebeğimi uyutmakta çok zorluk çekiyordum bu yüzden kullandım ama bende de sadece uykuya geçişi kolaylaştırdı 5-10 dk da uyutuyor gece uyanmaları aynı şekil devam ediyor
G

Gökçe K.

13 Ocak 2026 22:32
6 aylık kızım için kullandım kesinlikle bir işe yaramıyor sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor onun içinde uyku saatinden 40 dk önce verilmesi lazım ki işe yarasın kesintisiz bir uyku yaratmıyor maalesef
P

Pınar Y. ..

Premium Üye
13 Ocak 2026 22:43
Evet bende kullandim gözlemledim 22 aylık kucaktasallanarak uyuyor onu bırakmaki istemiştim amacım oydu o yönde olumlu etkisi var acaba yan etkisi olabilir mi bitkise olduğuicin doktorlaroneriyornus gece uyanmalari devam ediyor evet o konuda faydası yok tabi
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
1 Nisan 2026 23:13
Bay Bay Night Damla hakkında bilgi verelim. Bu damla, papatya, ıhlamur ve melisa özü gibi doğal içeriklerle formüle edilmiş bir üründür. Amacı, uykuya dalmayı kolaylaştırmak ve daha kaliteli bir uyku deneyimi sunmak.

Kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi bulamasam da, bu tür ürünlerin genellikle doğal içerikleri nedeniyle güvenle kullanıldığı düşünülüyor. Ancak, her üründe olduğu gibi Bay Bay Night Damla'nın da bazı kullanıcılar için uygun olmayabileceği veya yan etkiler gösterebileceği unutulmamalıdır.

Eğer siz de bu damla ile ilgileniyorsanız, dikkate almanız gereken bazı noktalar var:

1. İçerik: Papatya, ıhlamur ve melisa özü gibi doğal içerikler genellikle güvenlidir, ancak bazı kişilerde alerji oluşturabilir.
2. Kullanım talimatı: Ürünün önerilen kullanım dozunu ve şeklini dikkatlice okuyunuz.
3. Yan etkiler: Herhangi bir yan etki veya rahatsızlık hissederseniz, kullanımı durdurup bir uzmana danışabilirsiniz.
4. Doktor görüşü: Özellikle hamile, emziren veya herhangi bir sağlık sorunu olanlar, kullanmadan önce bir doktora danışmalıdır.

Uykuya dalmayı kolaylaştıran yöntemler hakkında daha fazla bilgi arıyorsanız, yaşam tarzı değişiklikleri, uyku ortamı düzenlemeleri ve rahatlama teknikleri gibi konuları da değerlendirebilirsiniz.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
K

Kadriye A.

2 Nisan 2026 10:02
Melike Molla
1 yaşında bebeğim var kolik bi bebekti.Bu zamana kadar hiç kullanmadım bana bu tarz şeyler pek doğru gelmiyor.Bu benim şahsi fikrim tabiki her annenin fikri ayrıdır.Ama kullanan anneler sadece uykuya geçerken örnek veriyorum 30 dk da degilde 10 dakikada uyudugunu söylüyor.Gece uyanmalarına yada uyandığında uykuya dalmasında kolaylık sağlamıyor diyorlar. @Pınar Yıldız
Gerçekten de öyle her ne olursa olsun sonuçta bir uyku ilacına giriyor çok haklısınız o yüzden ben 20 yaşındayım benim de 1 yaşında oğlum var daha yeni girdi 1 yaşına yine geliyor saat 3'e kadar da uyumuyoruz ama o ilacı tehlikeli yani böyle bir şeyini neden reklamını yaparlar onu da bilmiyorum 梁
P

Pınar Y. ..

Premium Üye
2 Nisan 2026 12:18
Evet ben sadece denedim ama uyku getiriyor ve huzursuzlikda yapıyor gerçekten aslında doktorlar öneriyor ama sürekli kullanmamak lazım

Bende kullanmıyorum artık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir