Uykuya Dalmayi Kolaylaştıran Bay Bay Night Damla
169 görüntüleme
P
Pınar Y. ..
13 Ocak 2026 19:18
Bay bay Night damla kullanan var mı?
Papatya ıhlamur ve Melisa özü içerisinde olduğu için uykuya geçişi sağlıyor zararni gören var mıdır?
Papatya ıhlamur ve Melisa özü içerisinde olduğu için uykuya geçişi sağlıyor zararni gören var mıdır?
M
Melike M.
13 Ocak 2026 19:21
1 yaşında bebeğim var kolik bi bebekti.Bu zamana kadar hiç kullanmadım bana bu tarz şeyler pek doğru gelmiyor.Bu benim şahsi fikrim tabiki her annenin fikri ayrıdır.Ama kullanan anneler sadece uykuya geçerken örnek veriyorum 30 dk da degilde 10 dakikada uyudugunu söylüyor.Gece uyanmalarına yada uyandığında uykuya dalmasında kolaylık sağlamıyor diyorlar. @Pınar Yıldız
A
Arzu D. ..
13 Ocak 2026 19:30
Bebeğimi uyutmakta çok zorluk çekiyordum bu yüzden kullandım ama bende de sadece uykuya geçişi kolaylaştırdı 5-10 dk da uyutuyor gece uyanmaları aynı şekil devam ediyor
G
Gökçe K.
13 Ocak 2026 19:32
6 aylık kızım için kullandım kesinlikle bir işe yaramıyor sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor onun içinde uyku saatinden 40 dk önce verilmesi lazım ki işe yarasın kesintisiz bir uyku yaratmıyor maalesef
P
Pınar Y. ..
13 Ocak 2026 19:43
Evet bende kullandim gözlemledim 22 aylık kucaktasallanarak uyuyor onu bırakmaki istemiştim amacım oydu o yönde olumlu etkisi var acaba yan etkisi olabilir mi bitkise olduğuicin doktorlaroneriyornus gece uyanmalari devam ediyor evet o konuda faydası yok tabi