Uykuya Dalmakta Güçlük

300 görüntüleme
E

Elçin ..

20 Haziran 2026 14:07
Merhaba. Bebeğim 10 haftalık. Uykuya geçişte inanılmaz zorlanıyoruz. Akşam özellikle 17.30 dam 20.30 a kadarki süre bir kabus. Yaşayan var mı, ne önerirsiniz yardımmmmm🥲
N

Nazlı A.

20 Haziran 2026 14:35
Benim bebeğimde 14 haftalık gündüz asla uyumuyor gece 15 dakika sadece gündüz uyuyor gerçekten çok zor
D

Duygu A.

20 Haziran 2026 14:44
Ben o dönemlerinde benzer bir sorun yaşıyordum aksam 17 civari 20 30 dk uyumasi gerekirken kriz çıkıyordu. Sorunu o aralıkta yürüyüş yaparak çözmüştüm. Dışarıda yürürken uyumaya da alışmış oldu hem de gece uykusuna daha rahat geçmeye başlamisti. en gec 19.30 da uyutuyordum)
E

Elçin ..

20 Haziran 2026 14:51
Nazlı Avcı
Benim bebeğimde 14 haftalık gündüz asla uyumuyor gece 15 dakika sadece gündüz uyuyor gerçekten çok zor
Gündüzler şekerleme tarzında kısa kısa olmaya başladı Allah sabır versin cidden çok zor çok bunalıyorum ne yapacağım bilemiyorum bir yaygara bir yaygara elim ayağıma dolanıyor resmen
N

Nazlı A.

20 Haziran 2026 14:53
Elçin
Gündüzler şekerleme tarzında kısa kısa olmaya başladı Allah sabır versin cidden çok zor çok bunalıyorum ne yapacağım bilemiyorum bir yaygara bir yaygara elim ayağıma dolanıyor resmen
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayıl bide üstüne ev taşıdım çok zor rabbim kolaylaştırsın
E

Elçin ..

20 Haziran 2026 14:56
Duygu Akdağ
Ben o dönemlerinde benzer bir sorun yaşıyordum aksam 17 civari 20 30 dk uyumasi gerekirken kriz çıkıyordu. Sorunu o aralıkta yürüyüş yaparak çözmüştüm. Dışarıda yürürken uyumaya da alışmış oldu hem de gece uykusuna daha rahat geçmeye başlamisti. en gec 19.30 da uyutuyordum)
Geçici bir süreçse yürüyüşle çözebilirim haklısınız, ama bu seferde her akşam yürüyüşle uyumaya alışırsa o sıkıntı ondan korkuyorum. İşe başladığım dönemde çok sorun yaşarız diye düşünüyorum. 2 ay atağı dedikleri şey bu yaşadığımız kriz olabilir mi
E

Elçin ..

20 Haziran 2026 14:57
Nazlı Avcı
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayıl bide üstüne ev taşıdım çok zor rabbim kolaylaştırsın
Amiiin hepimize inşallah güç kuvvet sabır versin 🥲🩷
D

Duygu A.

20 Haziran 2026 15:32
Elçin
Geçici bir süreçse yürüyüşle çözebilirim haklısınız, ama bu seferde her akşam yürüyüşle uyumaya alışırsa o sıkıntı ondan korkuyorum. İşe başladığım dönemde çok sorun yaşarız diye düşünüyorum. 2 ay atağı dedikleri şey bu yaşadığımız kriz olabilir mi
Olabilir, bizde dediğiniz gibi olmadı. Suan hem evde hem disarida heryerde her sekilde uyutabiliyorum. 9 aylik oldu oğlum. Önünüzdeki 2 ay uyku düzeni cok olmayabilir. Ama su bahsedilen 4. Ay atagindan sonra tam bir düzene adım adım geciyor olacaksiniz. Suan bir oluyor bir olmuyordur. Ve bu cok normal. Bence yürüyüşü ihmal etmeyin. Özellikle Hasret Akman hanım var. takip ediyorum. O cok guzel açıklıyor yürüyüşü mantığını. Ben Hasret hanım ve Osman bey sayesinde sakinleşerek devam etmiştim. Ve daha da önemlisi kendinize mutlaka zaman ayırın. Siz iyi oldukca bebeğiniz de iyi olacak 
s

sslslsl

20 Haziran 2026 15:40
belki bebeginiz o saatlerde uyumak istemiyordur ya da uyku penceresi kacmistir

bebeginizin uyku sinyallerini takip etmenizi oneririm
E

Elçin ..

21 Haziran 2026 00:12
sslslsl
belki bebeginiz o saatlerde uyumak istemiyordur ya da uyku penceresi kacmistir

bebeginizin uyku sinyallerini takip etmenizi oneririm
Uykuya geçemediği için ağlıyor ondan eminim, uyku gözünden akıyor, tam uyku aralığında oluyor
E

Elçin ..

21 Haziran 2026 00:14
Merve
13. Haftadan bildiriyorum, 10. Hafta başlamıştı hala geçmedi. 12. Hafta atağı öncesi gibi bir durum bence çünkü ellerini keşfettiği gibi başladı bizde. Uyanıklık süresine dikkat etseniz de onunla ilgili değil. Dünyayı algılamaya başladıkça yönetemiyor uykuları olsa da direniyorlar, ağlatarak uyutmak çok yorucu 😩
Evet kesinlikle dikkat ediyorum uyanıklık arasına, muhtemelen algılarıyla ilgili. Ama çok yorucu çok yıpratıcı gerçekten. Uykusu olduğu halde direnmesi en sinir bozucusu zaten😢
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir