Uykuya Dalarken Acılı Çığlık
74 görüntüleme
Y
Yıldız C.
29 Haziran 2025 14:29
6 aylık kızım , uyuturken uyumaya direnmedi normal yatırdım uyudu, uykuya dalarken gözlerini kıstı sıçrar gibi hafif bi atılma ( sanki başı zonkluyormuş gibi )sonra çığlık çığlığa bütün vücudunu kasarak uyandı , bende diş sürecinden dolayı başının ağrıdığını düşündüm ağrı kesici verdim , yarım saat sonra yine denedim tam uykuya dalarken olduğunu farkettim ve emin oldum çünkü kaldırınca veya uyanınca bi ağrı acı hali yok oyun vs yine aynısı yine aynısı tam 5-6 kez aynı şey oldu , gözleri gidiyor , dalacağı zaman canı yanıyormuş gibi başı zonkluyormuş gibi böyle acılı bi hal kendini çekme kasma ve çığlık çığlığa uyanış. Bu arada bu 3.çocupum diğerleri 18-ve 16 yaşlarında ama hiç böyle bişey ne gördüm ne duydum ve İlk kez bugün oldu Bunu yaşayan var mı
S
Seda A.
30 Haziran 2025 06:08
Bizde de aynı problem var bir türlü çözemedik
Y
Yıldız C.
30 Haziran 2025 12:38
Anlayamadım şuan yine uyutuyorum , bu sefer uyanma çığlık vs yok , ama ellerimi tutar uyurken , dalacağı zamanda elleri gevşer ister istemez daldığını öyle anlarım , elleri gevşediği anda yani daldığı anda yine gözlerini kısıyo , gibi vücudu hafiften kasılıyo gibi oldu bu sefer.