Uykuya Dalarken Acılı Çığlık

74 görüntüleme
Y

Yıldız C.

29 Haziran 2025 14:29
6 aylık kızım , uyuturken uyumaya direnmedi normal yatırdım uyudu, uykuya dalarken gözlerini kıstı sıçrar gibi hafif bi atılma ( sanki başı zonkluyormuş gibi )sonra çığlık çığlığa bütün vücudunu kasarak uyandı , bende diş sürecinden dolayı başının ağrıdığını düşündüm ağrı kesici verdim , yarım saat sonra yine denedim tam uykuya dalarken olduğunu farkettim ve emin oldum çünkü kaldırınca veya uyanınca bi ağrı acı hali yok oyun vs yine aynısı yine aynısı tam 5-6 kez aynı şey oldu , gözleri gidiyor , dalacağı zaman canı yanıyormuş gibi başı zonkluyormuş gibi böyle acılı bi hal kendini çekme kasma ve çığlık çığlığa uyanış. Bu arada bu 3.çocupum diğerleri 18-ve 16 yaşlarında ama hiç böyle bişey ne gördüm ne duydum ve İlk kez bugün oldu Bunu yaşayan var mı
S

Seda A.

30 Haziran 2025 06:08
Bizde de aynı problem var bir türlü çözemedik
Y

Yıldız C.

30 Haziran 2025 12:38
Anlayamadım şuan yine uyutuyorum , bu sefer uyanma çığlık vs yok , ama ellerimi tutar uyurken , dalacağı zamanda elleri gevşer ister istemez daldığını öyle anlarım , elleri gevşediği anda yani daldığı anda yine gözlerini kısıyo , gibi vücudu hafiften kasılıyo gibi oldu bu sefer.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir