Uykuya Dalamiyor

194 görüntüleme
B

Beyza ..

6 Temmuz 2025 08:06
7.5 aylik ve 1 haftadır uykuya dalma sorunu var dışten dolayimi başka birseyden mi bilmiyorum
Çokta direniyor geceleri surekli meme istiyor normalde 3 kez falan uyanirdi şimdi dakika başı uyaniyor sanki hiç dalmiyor gibi ne yapmalıyım ne zaman gecer
B

Beyza ..

6 Temmuz 2025 08:38
Gercekten cok takıyorum bu durumu artık gelisemez buyuyemez diye olan birseymibu lütfen yazın
F

Fatma B.

6 Temmuz 2025 20:38
Benim bebeğim de 8,5 aylık aynı durumdayız bizim yatağın içinde uykusunda gezmediği yer kalmıyor. Tam dalacak gibiyken kendini zorla uyandırıyor. Alt dişleri 7.ayda çıkmıştı o zaman da böyleydi şimdi de üst dişlerini kaşıyor sürekli ben dişe yordum açıkçası. Ama hemen her bebekte belli dönemlerde olan bir durum lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın. Çok doğal süreçler
B

Beyza ..

6 Temmuz 2025 22:31
Çok zormuş bende dişe yordum ama bu ustler daha zorlu çıkar diyorlar sanırım oyuzden
G

Gamze T. ..

7 Temmuz 2025 00:07
Benimde bebeğim 5 aylık 1 haftadır asla uyumuyor akşam 8 de yatar sabah 5 e kadar uyurdu kalkmadı ama 1 haftadır bizdede durum bu ve çok can sıkıcı
B

Beyza ..

10 Temmuz 2025 16:11
Geceleri surekli uyanıyor normal süreçler değil mi yani bilemiyorum acaba ne zaman duzelecek emzirmeyi bıraktığım zaman nasıl olacak mesela ihtiyaç duymayacak mi uyumayı ozaman öğreneceksin oof ooff 😅
A

Aslı Ö. Ö.

10 Temmuz 2025 18:12
Gelişme-büyümede sorun olmaz bence zira benim bebem 8aya kadar 45dkda 1 uyanıp emdi, asla derğn uykuya dalamıyordu, gündüz de kısa uyuyordu. Doktorumuz sorın olmaz dedi ve gelişimi normal maşallah. 11.5 aydan sesleniyorum; hepsi düzene giriyor. Başka şeyler çıkıyor ama uyku bile düzene girdiyse hepsi girer rahat olun.
B

Beyza ..

10 Temmuz 2025 18:29
Aayyy içimi rahatlattiniz dilerim öyle olur teşekkür ederimmmm ❤️❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir