Uykuya Dalamama
91 görüntüleme
D
Damla
20 Şubat 2026 21:31
5 aylık bebeğim uykuya dalamıyor. 4. Ay atağı bitti diye düşünüyorum. Gündüz uykularımız uzamaya başlamıştı. Şimdi en başa döndük hatta daha kötüyüz. 20 dk anca uyuyor. Az uyuduğu için uyandıktan sonra 1 saat olmadan yeniden uykusu geliyor. Uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor direniyor. Gece uykusuna 7-8 gibi geçen çocuk 10a kadar uyumuyor. Gece sürekli uyanıyor. Emziği atsa uyanıyor. 1 saat bile aralıksız uyuyamaz oldum. Napıcağımı bilmiyorum
Ş
Şeyda A.
20 Şubat 2026 21:55
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve 12 den sonra uyanıyo 2-3 saat uyumuyo sonra uyuyo ama sürekli uyanıyor sabaha kadar bana kahve içtiğin için dediler ama alakası yok bebeğim mamayla besleniyo anne sütü çok içmiyo
D
Damla
20 Şubat 2026 21:58
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve 12 den sonra uyanıyo 2-3 saat uyumuyo sonra uyuyo ama sürekli uyanıyor sabaha kadar bana kahve içtiğin için dediler ama alakası yok bebeğim mamayla besleniyo anne sütü çok içmiyo
Ş
Şeyda A.
20 Şubat 2026 22:08
Ben kahve çay vs tüketmiyorum. Sadece su. Anne sütü alıyor ama emerkende çok zorlanıyoruz. Sürekli ayakta yürümemi istiyor yoksa emmiyor bizimki :(
S
Seval Y.
20 Şubat 2026 22:11
5 ay 20 gunluk bebegim. Ayakta olucam emziricem ve sallayacagim hafiften sadece bu şekilde uyuyor. 3 ay atağı sonrasi başladı bu durum düzeleceğine bu ay daha kötüye gittik simdi 22:30 dan önce gece uykusuna geçemiyor. Dalamiyor uykuya. Denemek için papatya çayı içip kahve çayı çıkarttım 10 gun boyunca değişen bir şey yok bugun kahve ve çay içtim bugüne özel tabi gece uykusuna ayrı bir direndi. Agliyor surekli uykuya geciste agliyor... çok yorucu oldu
D
Damla
21 Şubat 2026 08:37
Ben sadece akşam yatarken mama veriyordum ama meme reddi yaşadık sonrada istemedi sağarak veriyorum işin zor yavaş yavaş pozisyon değişikliğine gitsen iyi olur
D
Damla
21 Şubat 2026 08:39
5 ay 20 gunluk bebegim. Ayakta olucam emziricem ve sallayacagim hafiften sadece bu şekilde uyuyor. 3 ay atağı sonrasi başladı bu durum düzeleceğine bu ay daha kötüye gittik simdi 22:30 dan önce gece uykusuna geçemiyor. Dalamiyor uykuya. Denemek için papatya çayı içip kahve çayı çıkarttım 10 gun boyunca değişen bir şey yok bugun kahve ve çay içtim bugüne özel tabi gece uykusuna ayrı bir direndi. Agliyor surekli uykuya geciste agliyor... çok yorucu oldu