Uykuya Dalamama

91 görüntüleme
D

Damla

20 Şubat 2026 21:31
5 aylık bebeğim uykuya dalamıyor. 4. Ay atağı bitti diye düşünüyorum. Gündüz uykularımız uzamaya başlamıştı. Şimdi en başa döndük hatta daha kötüyüz. 20 dk anca uyuyor. Az uyuduğu için uyandıktan sonra 1 saat olmadan yeniden uykusu geliyor. Uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor direniyor. Gece uykusuna 7-8 gibi geçen çocuk 10a kadar uyumuyor. Gece sürekli uyanıyor. Emziği atsa uyanıyor. 1 saat bile aralıksız uyuyamaz oldum. Napıcağımı bilmiyorum
Ş

Şeyda A.

20 Şubat 2026 21:55
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve 12 den sonra uyanıyo 2-3 saat uyumuyo sonra uyuyo ama sürekli uyanıyor sabaha kadar bana kahve içtiğin için dediler ama alakası yok bebeğim mamayla besleniyo anne sütü çok içmiyo
D

Damla

20 Şubat 2026 21:58

Şeyda Arı

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve 12 den sonra uyanıyo 2-3 saat uyumuyo sonra uyuyo ama sürekli uyanıyor sabaha kadar bana kahve içtiğin için dediler ama alakası yok bebeğim mamayla besleniyo anne sütü çok içmiyo

Ben kahve çay vs tüketmiyorum. Sadece su. Anne sütü alıyor ama emerkende çok zorlanıyoruz. Sürekli ayakta yürümemi istiyor yoksa emmiyor bizimki :(
Ş

Şeyda A.

20 Şubat 2026 22:08

Damla

Ben kahve çay vs tüketmiyorum. Sadece su. Anne sütü alıyor ama emerkende çok zorlanıyoruz. Sürekli ayakta yürümemi istiyor yoksa emmiyor bizimki :(

Ben sadece akşam yatarken mama veriyordum ama meme reddi yaşadık sonrada istemedi sağarak veriyorum işin zor yavaş yavaş pozisyon değişikliğine gitsen iyi olur
S

Seval Y.

20 Şubat 2026 22:11
5 ay 20 gunluk bebegim. Ayakta olucam emziricem ve sallayacagim hafiften sadece bu şekilde uyuyor. 3 ay atağı sonrasi başladı bu durum düzeleceğine bu ay daha kötüye gittik simdi 22:30 dan önce gece uykusuna geçemiyor. Dalamiyor uykuya. Denemek için papatya çayı içip kahve çayı çıkarttım 10 gun boyunca değişen bir şey yok bugun kahve ve çay içtim bugüne özel tabi gece uykusuna ayrı bir direndi. Agliyor surekli uykuya geciste agliyor... çok yorucu oldu
D

Damla

21 Şubat 2026 08:37

Şeyda Arı

Ben sadece akşam yatarken mama veriyordum ama meme reddi yaşadık sonrada istemedi sağarak veriyorum işin zor yavaş yavaş pozisyon değişikliğine gitsen iyi olur

Her emzirmeden önce oturarak deniyorum ama hemen ağlıyor. Ayağa kalktığım gibi susup emmeye başlıyor. Yatarak emzirmeyide denedim. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Nerdeyse 2 aydır bu şekilde emiyor sadece. Artık kollarım ve belim dayanmıyor bile
D

Damla

21 Şubat 2026 08:39

Seval Yelken

5 ay 20 gunluk bebegim. Ayakta olucam emziricem ve sallayacagim hafiften sadece bu şekilde uyuyor. 3 ay atağı sonrasi başladı bu durum düzeleceğine bu ay daha kötüye gittik simdi 22:30 dan önce gece uykusuna geçemiyor. Dalamiyor uykuya. Denemek için papatya çayı içip kahve çayı çıkarttım 10 gun boyunca değişen bir şey yok bugun kahve ve çay içtim bugüne özel tabi gece uykusuna ayrı bir direndi. Agliyor surekli uykuya geciste agliyor... çok yorucu oldu

Aynı durum bizimde 3. ayda başladı ve hala devam ediyor. Beşiğinde uyusun diye 10 gün uğraştım ama sonunda pes ettim. 2 saatte zor uyuyordu o şekilde. Yine kucağımda uyutmak zorunda kaldım. Doğru düzgün uyku uyuyamaz oldum. Gerçekten çok zor bir süreç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir