Uykuya Çok Geç Giriyor

183 görüntüleme
T

Tuğçe A. ..

22 Ocak 2026 23:13
3 aylık bebeğim ve altın saatlerini yakalamama rağmen bir türlü uykuya dalamıyor. Gözleri hafif açık uyuyor gibi yapıyor kısacası şekerleme yapıyor gibi. 3 dk 5 dk sonra hiç bir şey olmamış gibi gözlerini açıyor ve bu durum beni çok zorluyor. Daha çok mama yiyor sütüm az geldiği için ve meme reddi de başladı bende sağıp veriyorum günde sadece bir tane Türk kahvesi içiyorum. Etkiler mi sizce
Emel C.

Emel C.

22 Ocak 2026 23:18
Kahvenin etkileyeceğini sanmıyorum doğumdan sonra sade kahve içebileceğimi söylemişlerdi gaz sancısı olabilir mi benim bebegim gazdan çok uyku problemi yaşadı mamayla besledim sizin gibi sağıp verdim belki mama gaz yapıyordur
Damla A. .

Damla A. ..

22 Ocak 2026 23:21
Gün içinde değil ama ben de uykuya geçireceğim zaman da çok yoruluyorum ve üzülüyorum
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

22 Ocak 2026 23:25
Benim bebeğimde 3 buçuk aylık ben emziriyorum istemediği zaman biberona sağıp veriyorum benim kızım da çok geç dalıyor aynı yani uyutmak istediğimi anlıyor hep bir bağırma ağlama olmak 1 saatten fazla bir dalma sürecimiz oluyor ardından tekrar uyanıyor tekrara düşüyoruz bu şekilde
B

Begüm A.

22 Ocak 2026 23:35
Benim kızımda aynı 3 ay 20 günlük asla uyumak istemiyor çok kısa uyuyor uyusa da demekki bu aylarda toplu bir sıkıntı var
T

Tuğçe A. ..

22 Ocak 2026 23:40

Emel Coşar

Kahvenin etkileyeceğini sanmıyorum doğumdan sonra sade kahve içebileceğimi söylemişlerdi gaz sancısı olabilir mi benim bebegim gazdan çok uyku problemi yaşadı mamayla besledim sizin gibi sağıp verdim belki mama gaz yapıyordur

Laktoza alerjisi çıkınca mamayı değiştik doktor raporu ile mama alıyoruz. Gaz sancısı gibi değil de ağrısı yok gibi veya kıvranmıyor gaz sancısı gibi 😕
T

Tuğçe A. ..

22 Ocak 2026 23:41

Hilal İyidoğan

Benim bebeğimde 3 buçuk aylık ben emziriyorum istemediği zaman biberona sağıp veriyorum benim kızım da çok geç dalıyor aynı yani uyutmak istediğimi anlıyor hep bir bağırma ağlama olmak 1 saatten fazla bir dalma sürecimiz oluyor ardından tekrar uyanıyor tekrara düşüyoruz bu şekilde

Evet neredeyse 2 /3 saat uyutma ile uğraşıyorum
T

Tuğçe A. ..

22 Ocak 2026 23:42

Damla Akbulut

Gün içinde değil ama ben de uykuya geçireceğim zaman da çok yoruluyorum ve üzülüyorum

Maalesef çok yorucu 🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir