Uykuya Çok Direniyor
130 görüntüleme
Ç
Çiğdem
25 Haziran 2025 08:59
oğlum 5 buçuk aylık uykuya çok direniyor uyutmak çok zor gerçekten emzik de emmiyor ağlama krizlerine giriyor uyutmayı bıraktığım zaman da uykusu olduğu için mızıranıyor gece uykusuna da 9-10 gibi geçiyor ama uyuduktan sonra sabah 6-7 ye kadar saatte bir uyanıyor bu sıralar beni emzik gibi kullanıyor karnını doyurmak için gelmiyor gece zaten sürekli emdiği için az az da olsa süt geliyordur karnı doyuyordur ek gıdaya başladık ama öncesinde de vardı bu yardım edin ne olur gündüz zaten zor uyuyor gece de sürekli emiyor çok uykusuz kalıyorum gündüz bir şekilde uyuyor dışarıya çıkarıyorum bebek arabasında uyuyor dişi kaşındığı için mi gece sürekli uyanıyor tedagil öneriyorlar onu kullansam düzelir mi
E
Emine D.
25 Haziran 2025 09:12
Bence biraz daha erkek uykuya geçirmeyi deneyin. Ve uyku rutini oluşturun mesela uyumadan önce yağı ile masaj yapın ayaklarına hafif Osman hocanın önerdiği Murat tüğsüzün melodilerinden dinletin ama en geç 8-9 gibi uykuya geçsin mutlaka bir hafta çok zorlandım ama rutine oluşturdum ikinci ayından beri aynı rutinle devam ediyoruz artık saati gelince kendisi uykuya geçmek istiyor 4,5 aylık gece de 3 kere uyanıyor bu şekilde faydalı olabilir deneyin isterseniz ☺️
T
Tuğba G.
25 Haziran 2025 09:28
Kızım 2 yaşında öğle uykusunu uyutamıyorum. Kendi kendine yorgunluktan dalarsa uyuyor. Uyutmaya çalışmak Bende de ciddi yıpranmaya sebep oldu, o yüzden zorlamamaya karar verdim. Kendisi arabada koltukta vs kendi kendine uyursa uyuyor uyumazsa da akşam 8-9 civarı uyutuyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama başka çözüm bulamadım. Uyutma evreleri çok krizli oluyordu çünkü 🥲
Ç
Çiğdem
25 Haziran 2025 09:42
emine hanım yorumunuz için teşekkür ederim dediğiniz melodileri deneyeceğim bazen 8 buçuk 9 gibi uyuduğuda oluyor rutin de denedim aynı saatlerde uyutmaya çalışıyorum bi ara akşam banyo yaptırıyordum ama suyu da sevmiyor çok ağlıyor diğer zamanlarda da ağladığı için zorlamıyorum artık yarım saat sonra tekrar deniyorum ama bu sıralar gece çok sık uyandığı için gerçekten yıprandım ilerde sadece emerek uykuya geçer diye korkuyorum