Uykuuuuu Artık Tükendim
232 görüntüleme
M
Müjgan K.
17 Şubat 2026 00:03
Arkadaşlar 13 aylık kızım çok çok yoruyor iki gün duzgunse bir hafta reziliz uyumak istemiyor artık yoruldum ne zaman düzelecek her gece aynı şey hergwce iyi değilim artık

Ebru K. ..
17 Şubat 2026 00:05
Uyku problemi bence herkezde var ve çözen yok ya diye düşünüyorum diş vs gibi şeyler evet eti ediyor ama bebekler ve çocuklar bı zamana kadae uykuyu sevmiyor gibime geliyor zamanla oturuyor herşey
M
Müjgan K.
17 Şubat 2026 00:06
O zaman ne zaman artık sinir stresten mideme ağrılar kramplar giriyor

Ebru K. ..
17 Şubat 2026 00:17
Her anne tükeniyor sabrı kalmıyor yetişemiyor herşey dışardan görüldüğü gibi asla değil 7 aylık ve hani uyku düzeni asla yok evet çok çok yorucu ama her yolu dedim yok yani uyumayan uyumuyor yemeyen yemiyor tabi bu pes ettiğim anlamına geliyor ama sabır geçecek inanıyorum bunu her defasında kendinize söyleyin 💐🫂
M
Müjgan K.
17 Şubat 2026 00:19
Her anne tükeniyor sabrı kalmıyor yetişemiyor herşey dışardan görüldüğü gibi asla değil 7 aylık ve hani uyku düzeni asla yok evet çok çok yorucu ama her yolu dedim yok yani uyumayan uyumuyor yemeyen yemiyor tabi bu pes ettiğim anlamına geliyor ama sabır geçecek inanıyorum bunu her defasında kendinize söyleyin 輸

Ebru K. ..
17 Şubat 2026 00:20
İnşallah geçer teşekkür ederim yorumlarınız için
E
Ezgi E. ..
17 Şubat 2026 00:24
Şuan kızım 8 aylık ve yaklaşık 30 dakikadır ayağımda sallarken yazınıza denk geldim. Muhtemelen 1 saat daha sallayacağım ve sonra hamağa koyuyorum öyle uyuyor işte yaklaşık 1 saat falan. Düz zemine yatağa koltuğa vs koyduğum an uyanıyor ağlama krizine giriyor. Açıkça itiraf edeyim bazı geceler bende ağlama krizine sinir krizine giriyorum. Artık uyumayı isteneyi geçip tuvalete gidebilmek için dua ettiğim oluyor. Gerçekten zor hele ki yalnızsan. Demem o ki yalnız değilsiniz. Allah evlatlarımıza sağlık bize de hem sabır hem aklımızı psikolojim izi koruma gücü versin...

Ebru K. ..
17 Şubat 2026 00:32
Şuan kızım 8 aylık ve yaklaşık 30 dakikadır ayağımda sallarken yazınıza denk geldim. Muhtemelen 1 saat daha sallayacağım ve sonra hamağa koyuyorum öyle uyuyor işte yaklaşık 1 saat falan. Düz zemine yatağa koltuğa vs koyduğum an uyanıyor ağlama krizine giriyor. Açıkça itiraf edeyim bazı geceler bende ağlama krizine sinir krizine giriyorum. Artık uyumayı isteneyi geçip tuvalete gidebilmek için dua ettiğim oluyor. Gerçekten zor hele ki yalnızsan. Demem o ki yalnız değilsiniz. Allah evlatlarımıza sağlık bize de hem sabır hem aklımızı psikolojim izi koruma gücü versin...
M
Müjgan K.
17 Şubat 2026 00:33
E
Elif ..
17 Şubat 2026 00:48
Uyku damlaları kullanmayı denediniz mi acaba
M
Müjgan K.
17 Şubat 2026 00:52
Uyku damlaları kullanmayı denediniz mi acaba
E
Elif ..
17 Şubat 2026 01:02
Baybay damlayı Dr sorup denedim ama fayda etmedi tabi hergun vermedim. Acana ise yaramasi için düzenli mu verilmesi gerekiyor bilmiyorum örneğin uyumadigu zamanlar verdim ama o durumds ise yaramadı