Uykuuuu
64 görüntüleme
İ
İrem Ö. ..
17 Ağustos 2025 15:51
Bebeğim 2 aylık henüz uyku düzeni yok biliyorum ama gece uykuları güzel fakat gündüz asla uyumuyor uyutuyorum bırakıyorum 5-10 dk sonra gözlerini hiç uyumamış gibi açıyor bütün gün boyu böyleyiz sürekli sallarsam uyuyor ama sallamayı bıraktığım an uyanıyor sallamak dışında da başka türlü uyumuyor ve bu gaz sancısından değil gözlemlediğim kadarıyla ve bütün gün huysuzluk yapıp ağlıyor uyuyamadığı için beşik sallamaktan bileğim ağrıdı artık…☹️☹️
E
Eda N. A. ..
17 Ağustos 2025 15:55
Merhaba İrem hanım muhtemelen bebeğiniz sallanmaya alışmış olabilir
Gun içerisinde 10 dakika uyumasıı bile uyku sayılıyor. Benim kızım da bir dönem böyleydi atak haftası da olabilir
Siz sırf uyusun diye sürekli.sallamayin çünkü büyüdükçe de sallanmak isteyecek ve bu anneyi cok yoruyor. İnşallah düzene girer zamanla 🙏💐
Gun içerisinde 10 dakika uyumasıı bile uyku sayılıyor. Benim kızım da bir dönem böyleydi atak haftası da olabilir
Siz sırf uyusun diye sürekli.sallamayin çünkü büyüdükçe de sallanmak isteyecek ve bu anneyi cok yoruyor. İnşallah düzene girer zamanla 🙏💐
İ
İrem Ö. ..
17 Ağustos 2025 16:02
Merhaba Eda hanım Evet atak haftası da bu şekilde oluyor ama atak haftasından önce de böyleydi tabi atak haftasından ötürü ekstra bir huysuzluk var sallamadan da uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım kendi kendine dalmasını da denedim kucağımda da denedim yani nasıl uyutacağımıda bilmiyorum artık sallamazsam uyutmaya çalışmazsam da uyku aralıklarını kaçırmış oluyorum
G
Gülcan Ö. A.
17 Ağustos 2025 16:20
Merhaba benim bebeğimde öyleydi gaz sancılarından dolayı dediler gaz damlası ve ayrıca probiyotik başladık pek değişen bişey olmadı kızım şimdi 5 aylık sıcağı sevmediğini öğrendim odayı serinletince uyku süresinde çok fazla değil uzama fark ettim yani 15/20 dk uyuyan kızım en fazla yarım saat uyur oldu
odanın ısısı önemli. Ama şimdi de çok uzamadı en son doktorumuz kızın gündüz uykusu sevmiyor dedi sanırım haklı
odanın ısısı önemli. Ama şimdi de çok uzamadı en son doktorumuz kızın gündüz uykusu sevmiyor dedi sanırım haklı
İ
İrem Ö. ..
17 Ağustos 2025 17:15
Evim serin normalde aslında bende serin tutmaya çalışıyorum sıcak olduğu günler de de düzenli duş aldırıyorum duştan sonra bile uyumuyor sanırım benimki de gündüz uykusu sevmiyor 😊