Uykuu Uyumuyoruz
129 görüntüleme
S
Sinem A.
2 Ocak 2026 18:48
Kızım 10 ay 24 günlük ve sürekli bir uyku sorunumuz var uyumuyor doğru düzgün hep kısa kısa gündüz uykuları vardı gece de sürekli uyanıyordu doğduğundan beri böyle ilk bir ayı çıkarttın sadece. 6.ayında tamamen bozuldu sekizinci ay uyku gerilemesi mahvetti şu an 11. ayına girmek üzere ama hala uyumuyoruz bu arada biz kendi doktoruyla da konuştuk melatonin desteği vermişti melogen adlı şurupla o da ilk gün çok güzeldi ondan sonrasında o da hiçbir işe yaramadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum tükenmiş durumdayım üstüne şimdi bir de hasta oldu bir de diş patlatıyor bir tane dişi çıkmış gerçekten kombo paket gibi ne yapacağım bilmiyorum ama sadece şu anki hastalığı ve dişi ile alakalı değil sürekli bu şekildeydi kendimi gerçekten kötü bir anne gibi hissediyorum artık tahammül seviyem sıfır uyandığı zaman gece bağırmaya başlıyorum bu sefer çocuğuma  bu da beni aşırı rahatsız ediyor vicdanen ama artık. Doğduğundan beri desteksiz büyütüyorum bu arada eşim işinden dolayı sürekli evde değil ve destek olan hiç kimsem yok tekim 7:24 ben uğraşıyorum çok yorgunum çok bitiğim yaşayan var mı ne yapacağız on 11. ay ayrılık kaygısı tavan yaptığı zaman biliyorum yanımda da uyutuyorum sırf bu yüzden mi uyumuyor diye ama uyumuyor mesela bu gece de kendi saatinde yattı 20:00 a doğru saat 21:00 a kadar iki kere uyandı en son uyumadı şu an hala oturuyor gündüzleri iki kere uyuyor sadece ama şu an bütün uyku düzenimiz bozuldu yattığımız kalktığımız saat belli değil ne yapacağım ben
R
Rukiye Ç. K.
2 Ocak 2026 19:21
İnanın yalnız değilsiniz ve çok iyi bir annesiniz böyle düşünmeniz bile bunu destekliyor.Bende dediğiniz gibi eşimin işinden dolayı çocuğun sorumluluğunu alıyorum ve çok yorucu.10 aylık şuan ve uyku sorunu yaşıyoruz hatta bu uygulamada da yazmıştım. Atak haftası sanırım,inşallah düzene girer ve sizde rahatlarsınız.
S
Sinem A.
2 Ocak 2026 19:25
Teşekkür ederim 🌼 atak haftaları ve gerilemeler dışında da kızım böyle o yüzden anlayamıyorum düzen kurdum onuda kabul etmedi şaştım kaldım valla napıcağımı bilmiyorum
H
Hülya B.
2 Ocak 2026 19:45
Benim bebeğim de 9.5 aylık anlattığınız durumları birebir yaşıyorum eksiksiz. Ne uyku ne yemek ve bunlara ek sürekli memeye yapışık emmek isteyen bir bebek. Ne sosyal ne özel hayatım kaldı. Hatta bir ara psikiyatriden randevu almıştım,psikolojim yerle birdi.Ama konuştuğum,dinlediğim herkes 1 yaşında uykularının daha düzene gireceğini söylüyor. Umarım öyle olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tüm annelere sabır diliyorum.
S
Sinem A.
2 Ocak 2026 19:57
Şubatta yaşına giricek umudum kalmadı gibi bişey yani ya bende psikiyatriye randevu almıştım ilaç başlamak için kendime ama kıyamadım bebeğime bi etkisi olur diye gerçekten çok zormuş annelik Allah eksikliğini göstermesin ama desteksiz herşeye tek yetişmeye çalışıyoruz ve en çok bu anneleri yıpratıyor
E
Ebru
3 Ocak 2026 21:47
Benım kızım 18 aylık aksam 9da yataga gectık 10 a dogru uyuttum desteksız zaten uyumuyor 6-7 kere uyandı tekrar uyutuyrm yıne uyanıyor malesef dogdugundan berı aynı düzelirmi sanmıyorum bende tek basıma büyütüyorum eşim sürekli gece vardıyasında. Sizi anlıyorum yalnız değilsiniz. Elbet geçicek bu zamanlar inşallah da tez gecer saglıklı huzurlu derin uykuları olur bebeklerımızın ve biz annelerin ❤️❤️