Uykuu

66 görüntüleme
K

Kamil E.

14 Nisan 2026 23:41
Bizim çocuk gece uykusuna 23.30 da kaç gündür saat 19.00 - 20.00 arasına çekmeye çalışıyoruz bir türlü olmuyor
A

Ayşe H. B.

15 Nisan 2026 00:08
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum benimki 2 aylık hala o düzene geçemedim. 00 den önce uyumuyor ve şuan hala uyanık. Umarım atak haftasıdır geçer diye kendimi avutuyorum
B

Beste S.

15 Nisan 2026 00:10
Benim oğlum da 4,5 aylık daha mı erken başlamalıydık bilmiyorum 23:30 00:00 gibi uyuyor en erken . Gündüz uykusu yaptırıp akşam 18:00 den sonra uykuya geçmesine izin vermeyin dediklerini duymuştum çok uykusu oluyor biz yapamadık
K

Kamil E.

15 Nisan 2026 00:15
Vallaha ben almadım şuan 3 ay 7 günlük son 4 5 gündür 16.00 da yatıp 18.00 da kalkıyor gece uykusu için 19.30 da maraton başlıyor ki ya bı beceremedik uyku düzenini yada çocuğun uyuma saati 23.30 larda başlıyor
G

Gamze Ü.

15 Nisan 2026 00:26
Saat 4 ten sonra uyutmamayı deneyın en gec 5 te uyanmıs olsun 8 bucuk gıbıde yatağa gıdın rutınlerınız varsa yapın hıc bırsey ıcın gec sayılmaz daha küçükler ve düzen kursanız bile çok kez bozulacak diş sancıları atak haftaları sabırlı olun gece uyansa bıle ışığı acmayın mesela emmek ısterse mama ısterse karanlıkta olsun hafıf ışık yeterlı alt değıstırmeyın birde ben odamıza karartma perde aldım gündüz de gecede onu kapatınca uyuyacağını bılıyor kolay olmadı 2 bucuk yasında sabırla uyumak ıstemese bıle uyku saatı gelınce duzenını bozmadım saatını gecırmedım 2 saatte uykuya daldığını bılıyorum hiç bir yere gitmedım sadece siz emin olun sabırlı olun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir