Uykuu

114 görüntüleme
R

Rabia E. ..

16 Aralık 2025 20:47
Merhabalar, 4 aylık bebeğim var akşam 7’den sonra asla uyumuyor desem yeridir. Aşırı direnç gösteriyor ve gece 2 ye kadar böyle devam ediyor zar zor bazen memede uyutuyorum ama sürekli olmuyor uyuyamadığı içinde aşırı ağlıyor neler yapabilirim öneriniz var mı
F

Fatma N. Y.

16 Aralık 2025 20:58
Açıkçası doğru mu yaptım bilmiyorum ama bu durumu bende yaşadım gündüz uykusunu kısalttım uyumaması için dışarı çıkarttım ve bir şekilde akşam oldu 3 gün bu düzenle ilerledim şu an gece uyuyor akşam 20:30 sabah 07:30 a kadar bir kez beslenmek için uyanıyor. 5 aylık bu arada
R

Rabia E. ..

16 Aralık 2025 21:06
Gündüz uykuları 3 defa yapıyor ve onlarda 40 dk falan oluyor. Acaba sizin gibi yapsam gündüz uykularında bozulur mu bilemedim :(
G

Gdkmc

16 Aralık 2025 21:08
4.ay atağında olabilir. Ya da gün içinde fazla uyarılmış olabilir yatmadan önce rutin oluşturun banyo + masaj gibi
R

Rabia E. ..

16 Aralık 2025 21:10
Yaklaşık 1 haftadır yapmaya çalışıyorum aynı saatte eksiksiz bir şekilde ama yine de böyle, bir yerine bir şey mi var korkusu yaşıyoruz artık eşimle
G

Gdkmc

16 Aralık 2025 21:15
Son bir haftadır böyleyse büyük ihtimalle ataktır ve zamanla geçiyor . Biraz daha gözlemleyip öyle doktorunuza danışırsınız ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece biraz sabredin ☺️
R

Rabia E. ..

16 Aralık 2025 21:18
Çok teşekkür ederim 🫰🏻
S

Seda G. ..

16 Aralık 2025 21:18
Bebeğim 56 günlük, genelde gece 10 dan sonra direnç gösteriyor 12 civarı uyuyor. Fakat bugün öğleden sonra kesik kesik uyuyor ve hala uyumadı. Az evvel ağlayarak bağırdı ve ilk defa gözyaşıda geldi diyebilirim. Genel durumu iyi ateş yok. Ama direniyor. Umarım hastalık falan gelmiyordur.
G

Gdkmc

16 Aralık 2025 21:23
@Seda Gökçeli bir nebze 8.hafta atağı olabilir ama bence bebek gündüz uykusunu iyi yapamadığı için gece bu problemi yaşıyor olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir