Uykusuzluk

122 görüntüleme
N

Nazlı A.

5 Ağustos 2026 15:45
Merhaba doğum yapalı tam 4.5 ay oldu fakat ben dün gece hiç uyuyamadım sabah 5 e doğru uyudum anksiyete ve strese girdim bütün vucüdümü ateş bastı ishal oldum stresten üstüne bebeğim uyuyordu ama dünün etkisinde kaldım bugünde böyle içim daralıyor devamlı sıkılıyorum bu gecede mi aynısı olucak diye düşünüyorum geriliyorum iyice sanki doğum yaptığım ana geri döndüm o uykusuzluklarım tekrar geldi gibi benim gibi bu durumu yaşayan varmı çözüm öneriniz nedir Geceleri asla 2.5 3 den önce uyuyamıyorum yorgun olsam bile off
Kader T.

Kader T.

5 Ağustos 2026 17:18
Merhaba benim bebeğim de 5 aylık olmak üzere aynı durumdayım. Yani bir şeyleri kafama taktığım için değil ama yatağa girince uykum tamamen kaçıyor. En az 2 ye kadar oturuyorum. Gündüz bazen bebeğimle 1 saat uyurdum belki ondandır deyip uyumayı da kestim ama fayda etmedi. Gün içinde çok aktifim yorgunluk hat safhada gece olunca o yorgunluk yerini uykusuzluğa bırakıyor.
G

Gül Ş.

Premium Üye
5 Ağustos 2026 18:06
Kendinizi strese sokmayın düşünerek. Gün içinde sürekli bebekle ilgilenmek sizi yorsada , kendinize ayıracak tek zamanınız akşam bebek uyuduktan sonra oluyor. Biraz kendinize vakit ayırıp bir mesgale edinin sonra zaten uykunuz gelip vücudunuz dinlenecek
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir