Uykusuzluk
105 görüntüleme
M
Mehves
13 Temmuz 2026 15:59
Bebeğim 1 yaşına girdiği günden beri asla doğru dürüst uyumuyor. Ne gece ne gündüz. Nasıl çare buldunuz? Neler yaptınız? Lütfen paylaşn. Bizimki Gündüz 2 uyku yapıyordu. Bi sabah bi öğleden sonra genelde saatleri belli. Akşamda 8.30 9 gibi uyur sabah 8 gibi uyanır. Ama gece 2 3 gibi uyanıp en az 4 e kadar oturur.hergün hemde. Gündüz uyutmaları ise tam bir işkence. En son ayağımda tam 1 saat salladım. Yatağa bırakınca uyanıyor. Asla uyumak istemiyor. Sakin bir bebekte değil. Uyanık hali tam bir işkence. Ağlar mızmız yapışkan bi şey oldu. Odadan çıkınca kıyamet koparıyor. Tuvalete gitmek bile mümkün değil. Neler yaptınız hanımlar? Yada neler önerirsiniz. Sinir krizi geçiriyorum artık. O kadar bunaldım ki.
S
Sevgi K.
13 Temmuz 2026 16:54
Benim kızı da uyutmak zor gece her kalktiğında uyutmak için tekrar salamam gerekiyor bazi geceler sabaha kadar sallıyorum. Geçer diye bekledim geçmedi beşiği otomatik sallama aparatı var ondan aldım yeni keşke 2 aylıkken alsaymışım. Bu kadar yıpranamzdım
M
Mehves
13 Temmuz 2026 18:15
Kendi sallanınca uyuyormu? Ne kadar güzel. Bizde töbe yatmıyor kalktımı ayakta bekliyor
Y
Yeter Ç. G.
Premium Üye
13 Temmuz 2026 19:53
Bende kızınız artık gündüz tek uykuya geçmesi gerekiyor galiba gündüz ki fazla uyku gece uykusundan alırmış öyle derler belki ondan uyanıyordur.
M
Mehves
16 Temmuz 2026 23:18
İlk uykuyu geç uyursa felaket sinirli bağırış çağırıp içinde oluyor. İkinci uykuyu uyumazsa da akşam 6 gibi resmen felakete dönüyor. Akşam uykusuna Yatırsak kesin 1 saat sonra kalkıyor. Yani onuda denedik asla çözüm olmadı. Hala 2 uykuya ihtiyacı var malesef çok çaresiziz nasıl büyüyecek hiç bilmiyorum
Yükleniyor...