Uykusuzluk
143 görüntüleme
C
Cansu K.
9 Haziran 2026 08:26
Bebeğim doğduğundan beri sağım yaparak beslediğim için o uyusa bile ben süt sağıyorum ve 5.5 aylık olduk ben toplama 5-6 saatlik uykularlayım ilk zamanlar rabbim güç veriyodu sanırım yetiyodu bu uykular ama şimdi hem yetmiyo hem de gece uyanırsaö stresten mi nedir hemen uykuya da dalamıyorum uyuyacağım sürelerde de uyuyamıyorum. Emzirme döneminde uyku ilacı alınabiliyo mu yaşayan var mı

Göktenur B.
9 Haziran 2026 09:48
Bende 2 aydır öyleyim geceleri çok sık uyanmaya başladı sürekli emek istiyor 3 saat aralıksız uyursan şükür diyorum gündüzleri o uyurken uyuyim diyorum dalamiyorum gece ben dalana kadar o tekrar uyanıyor malesef kademe kademe memeyi azlatmaya başlıcam ama iki gecedir ateşliyiz maalesef daha başlayamadık 10 aylığız biz ilaç kullanamazsınız emzirdigimiz için belki bitki çayları işe yarar papatya felan yada bizi uykuya geçirmeyen sebebi bulmak lazım
C
Cansu K.
9 Haziran 2026 09:52
Ben stresten muhtemelen. Emmediği için sürekli sağım yapıyorum 6 aylık olacaz süt 4 saatte bir sağdığım için sağma süresi hazırlaması filan derken 2 saat uyuyamadan yeni sağım süresi geliyo. İlk zamanlarda bebeği besliyodum içiyodu şimdi ise kendi istediği zaman uyanıp besleniyor az içiyo tekrar uyanıyo bi sağım bir beslenme derken kafayo yedim😔
C
Cansu
13 Haziran 2026 08:41
Fexadyne dusuk doz alerji ilaci icin o da uyku yapiyor
C
Cansu K.
13 Haziran 2026 10:15
Fexadyne dusuk doz alerji ilaci icin o da uyku yapiyor
Yükleniyor...