Uykusuzluk

177 görüntüleme
E

Eda T.

4 Nisan 2026 05:53
Bebeğim doğduğundan beri asla geceleri deliksiz uyumadı suan 4,5 aylık geceleri saat başı uyanıp emip yatıyo zaman ilerledikce uyku düzene girer dediler daha kötü oldu bu seferde her sabah 5de uyanıyor
Özge A.

Özge A.

4 Nisan 2026 06:50
Bizimk 11 aylık hala gecelerimiz düzenli değil maleswf ilerleyince düzelir sandım bu seferde diş sancıları basladı daha kötü olduk
B

Betul G.

4 Nisan 2026 06:51
Evet eda hanim benimde oyle suan 9 aylik ve bir saatleri arar oldum daha sık uyaniyor artik gittikçe düzelmedi bende cozum bulamadim
E

Emine B. ..

4 Nisan 2026 07:40
22 aylık hala öyleyiz:(
B

Beyza ..

4 Nisan 2026 08:15
8 aylık ve saat başı uyanıyor arka arkaya kesintisiz 3 saat uyudu zaman yok aynı durumu yaşayan var mı
B

Betul G.

4 Nisan 2026 17:23

Emine Baydemi̇r

22 aylık hala öyleyiz:(

Saat başı mi uyaniyir emine hanim ,
B

Betul G.

4 Nisan 2026 17:23

Beyza Demir

8 aylık ve saat başı uyanıyor arka arkaya kesintisiz 3 saat uyudu zaman yok aynı durumu yaşayan var mı

Bizde öyleyiz anne sutu mu aliyor acaba bizde cozum bulamadık ama
B

Beyza ..

4 Nisan 2026 17:59

Betul Gk

Bizde öyleyiz anne sutu mu aliyor acaba bizde cozum bulamadık ama

Evet emerek uyuyor sanırım meme ile uykuya geçmeye alıştı onu değiştirmeye calısacagım

.

4 Nisan 2026 21:23
10 aylık oğlum bizimde geceleri sürekli dönerek uyanıyor kalkıyor önceden böyle değildi diş olabilir mi bilmiyorum ama 1 haftadır saat başı kalkıyoruz
B

Betul G.

5 Nisan 2026 05:28

Beyza Demir

Evet emerek uyuyor sanırım meme ile uykuya geçmeye alıştı onu değiştirmeye calısacagım

Nasıl bir yol izleyeceksiniz bizimde oyle birde bizim ek gida almiyor aciktigni dusunuyorum
B

Beyza ..

5 Nisan 2026 09:01

Betul Gk

Nasıl bir yol izleyeceksiniz bizimde oyle birde bizim ek gida almiyor aciktigni dusunuyorum

Emzirdikten yarım saat sonra uyandığında emzirmeyecegim çünkü sadece emmek istiyor alışkanlık yaptı dün gece başladık 8 de uyudu buçukta tekrar uyandı ama kucağımda uyuttum emzirmedim normalde yarım saat sonra tekrar uyanırdı ama daha uzun uyudu
B

Betul G.

5 Nisan 2026 09:35

Beyza

Emzirdikten yarım saat sonra uyandığında emzirmeyecegim çünkü sadece emmek istiyor alışkanlık yaptı dün gece başladık 8 de uyudu buçukta tekrar uyandı ama kucağımda uyuttum emzirmedim normalde yarım saat sonra tekrar uyanırdı ama daha uzun uyudu

Siddetli ağlama olursa benimki oyle oldu da denemiştim birkaç sefer
B

Beyza ..

5 Nisan 2026 09:36

Betul Gk

Siddetli ağlama olursa benimki oyle oldu da denemiştim birkaç sefer

Bir günde alışamaz zaten ama emmeyi birkaç dk geciktirmek bile zamanla ise yarıyormuş önce ki denediğimde çok ağladı emzirmek zorunda kaldım ama dün uyudu bugün nolur bilmiyorum bi umut uyku ve emme bağlantısını azaltmaya çalışacağım
B

Betul G.

5 Nisan 2026 09:39
Anladım bende bu yöntemi deneyeyim bakalim teşekkür ediyorum
E

Emine B. ..

6 Nisan 2026 16:28
Benimkide emmek için uyanıyor bende azaltmaya çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir