Uykusuzluk

74 görüntüleme
K

Kamil E.

27 Mart 2026 08:37
Bebeğimiz geceleri 2 saate bir uyanıyor emiyor geri yatıyor, bu durum eşimi çok hirpaliyor kısa uyku döngüsü ne zaman geçiyor çünkü eşim psikolojik olarak çökmek üzere
H

Hazal ..

Premium Üye
27 Mart 2026 08:42
Bebeğiniz kaç aylık benimkide 40 günlük hala düzelmedi 2 saatte bir uyanıyor ıkınmaktan uyanıp duruyor
K

Kamil E.

27 Mart 2026 08:46
2 ay 20 günlük sadece anne sütü içiyor.
N

Neşe Ç.

27 Mart 2026 08:47
Keşke iki saatte bir olsa biz yarım saat yada saat başı kalkıyoruz.4 aylık
C

Ceren Ş. A.

27 Mart 2026 09:00
Duş aldırıp yatırmayı deneyin her gün.. bizim kız o şekilde biraz daha fazla uyuyor 🤷🏻♀️ gerçekten 2-3 tas suyla şöyke bi baştan aşağı elimle ovalıyorum rahatlıyo şampuan haftada 1-2 en fazla kullanıyorum
K

Kamil E.

27 Mart 2026 09:20
Neler denemedik ki biz anne sütünün kolay sindirilip çabuk açikmasına bağladık doktora gittiğimde gece 1 kere mama verebilir miyiz diye soracağız artık
R

Rabia D.

27 Mart 2026 14:06
6 aylık bebeğim var o aylarda ben de öyle düşünüp mama vermiştim ilk başta işe yarar gibi oldu sonra meme reddi başladı inanın o daha zor ve sonra anne sütüyle öyle çok bir fark olmadığını farkettim geçmiyor gibi geliyor zaman ama inanın 3 ay civarı rahatlama oluyor ara ara ayda birkaç sefer yine sık uyanma oluyor sonra yine uzun uyuyor ama o aylarda evet çok sık uyanmıştı emmeden uyumamıştı gece gündüz 1,5 saatte bir emiyordu 3,5/4 aydan sonra siz vermek isteseniz de almıyorlar zaten 3/4 saatte bir emmek istiyorlar biraz daha sabır
D

Damla

27 Mart 2026 16:04
5.5 ayligiz bizde de öyle bende anne sütünün artık doyurmadigini düşünüyorum ama bu zamana kadar geldik mama vermeyi düşünmüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir